הי בנות מקסימות. מה שלומכן?

• פותח הנושא tdr1
  • פורסם בתאריך

tdr1

New member
הי בנות מקסימות. מה שלומכן?

נו... אז איך עבר יום האם? קראתי את רחשי לבכן לגבי יום האם/יום המשפחה. מסתבר שיש הרבה דרכי התמודדות, הא? מבחינתי, היום הזה סתם מזכיר את מה שאין, יותר נכון את מי שאיננה... ולכן אני משתדלת להתעלם ממנו ולתת לו לעבור בשקט. המשפחה הכי קרובה אלי והכי הכי חשובה, הם בעלי ואבא שלי. שני בחורים שאני אוהבת מאד. ואני מקווה שבעוד שנה, אוכל כבר לחגוג את יום המשפחה מנקודת מבט של אמהות... תחזיקו לי אצבעות. קבלו ממני טיפ קטן: רוצות ללכת לסרט חינם? למי שלא יודעת, רשת סלקום מחלקת כרטיסים חינם בכל יום חמישי לסרט ברשת גלובוס גרופ, על בסיס מקום פנוי. חייגו 515* ותשמעו על המבצע. ולא... אני לא עובדת בסלקום...
, אבל אני כן הולכת עוד שעה לראות קומדיה טובה בקולנוע!
מאחלת לכולכן סופ"ש מצויין, מלא במנוחה, בילויים, והתכרבלות מתחת לפוך.

gitta

New member
ל' בשבט אצלי

זה יום כפול, לא רק יום המשפחה או האם, אלא גם יום הזיכרון לאבי ז"ל. לכן הדלקתי נר זיכרון לעילוי נשמתו וכללתי במחשבותיי גם מחשבות על אמי ז"ל, כך שזה היה יום משפחה של משפחתי הקודמת, של פעם מזמן...

חודש שבט

הוא גם החודש "שלי"... שני ימי זכרון אני מציינת בחודש זה. אבי נפטר בתחילת החודש (ד' בשבט) ואמי ממש בסמוך ליום האם (כ"ח בשבט). כך שעבורי בעצם חודש שבט הוא "חודש המשפחה"...ממש כפי ששונה שמו של יום האם ליום המשפחה... וממש כפי שאמרת...יום משפחה של פעם....מזמן...

למעלה