הי בנות כמה שאלות

יוסטיק27

New member
הי בנות כמה שאלות

הי בנות מתנצלת שלא היתי כחודש בעלי חלה בדלקת ריאות קשה ואז אני נידבקתי אבל בסינוסים עדיין קצת סתומה... יש לי שאלה אליכן כמה מכן עברה בדיקת CA 125 והערכים היו גבוהים מאוד??וזה היה קשור לאנדו או לציסטה ולא לגרועה מכל.... אצלי הערכים מאוד גבוהים בדיקה ראשונה היה מאתיים ארבעים בדיקה שנייה מאתיים....כנראה אעבור ביופסיה... עוד שאלה האם מישהי מכן עברה ביופסיה מהנרתיק בהרדמה כללית? חששות כל בוקר.... שיהיה לנו שבוע מוצלח!!!!!! והי החודדש חודש מודעות לאנדומטריוזיס מקווה שיהיה יעיל!! שבוע נפלא וחמים לכולנו!!!

זואילי

New member
החלמה מהירה לשניכם

אצלי היה ברגעי שיא מעל 500. ברור שקשור לאנדו... מז'תומרת ביופסיה מהנרתיק? יש לך שם נודול? חודש המודעות וביום ד' הכנס בתה"ש. מגיעה?

יוסטיק27

New member
תודה רבה

תודה רבה :) וואו500 זה ממש גבוה ועשו לך ביופסיה? אין לי נוזל, הביופסיה כדיי לוודא עם זה קשור לאנדו' או חס וחלילה לממצא אחר... אני רוצה להגיעה לכנס ניראה אם אצלייח.. אתן מגיעות? שיהיה שבוע מקסים איפה אתן מוצאות את הסמל?

זואילי

New member
לא, מעולם לא עשו לי ביופסיה שלא בניתוח..

רק בניתוחים שלחו דגימות מכל מקום. בתחילת דרכי - הייתי ביעוץ אצל אונקו - גניקולוג (דרך אגב הוא אמור להרצות בכנס על נושא אההמממ אנדו וסרטן - ד"ר קורח) - הוא היה זה שאמר לי - יש לך אנדומטריוזיס, תעלי 2 קומות למעלה למרפאה של ד"ר סוריאנו. יש כאן שירשור - על מי באה לכנס.. הסמל - למטה עם כל האייקונים איפה שיש לך מתחת להודעה פרצוף - תפתחי את זה ותגלי עולם

זואילי

New member
יוסטיק, מי רופא האנדו שלך?

התכוונתי ל"נודול". זה שם של מוקד אנדו שלפעמים מוצאים בנרתיק (היה לי - הוא נכרת..) מי הרופא שהחליט על ביצוע ביופסיה? והאם הוא יבצע אותה?

יוסטיק27

New member
הי זואילי מתנצלת על תגובה באיחור עקב חום ומחל

הי זואילי מתנצלת על תגובה באיחור עקב חום ומחלה לא היתי פה הרבה
רופא שלי מומחה לאנדו מהשרון ובמידה ויוחלט על ביופסיה באמת הכרחית הוא יבצעה אותה
תודה על התגובות :)

liats80

New member
יכול להיות קשור לאנדו

כמו שזואילי חוותה. אבל כן, כשהערכים גבוהים כדאי לבדוק לעומק ולודא שלא מדובר במשהו אחר. מקווה שהביופסיה תעבור בקלות ושהתוצאה תהיה שלילית (כלומר שלא מדובר במשהו ממאיר חס וחלילה)

יוסטיק27

New member
תודה שבוע מקסים:)

תודה תודה תודה :)) הלוואי:) אני כלכך מפחדת מכל ההליך של הביופסיה מההרדמה ובכלל למרות שאמרו לי שזה ממש מספר דקות.... מתלבטת עם לעשות ללא הרדמה... שבוע מקסים :)

o o z a

New member
בהצלחה בביופסיה

גם לי בשיא הCA הגיע למעל 500, זה היה קשור לאנדו'.. שבוע מהמם

יוסטיק27

New member
תודה רבה:) (עשית ביופסיה גם.?

שוב 500 ממש מפחיד עשו לך ביופסיה? באיזה טיפול בחרת? תודה רבה :) שבוע מקסים

o o z a

New member

לא עשיתי ביופסיה, הבדיקה נעשתה לפני שאובחנתי כחלק מבדיקות מקדימות.. עשיתי לפרסקופיה לאבחון סופי וברוך ה' מאז הCA ירד (היום עומד על 60 שזה גם גבוה, אך לא מאיים כל כך ומתאים לאנדו'..) אני בטוחה שהמחשבה על ביופסיה מלחיצה, האם עשית לפרסקופיה בעבר? האם תמיד רמת הCA אצלך גבוהה?

פיצ 50

New member
אני עברתי ביופסיה...

זה לא הכי נעים!! אבל גם לא סוף העולם ממה שאני זוכרת כאב לי אחרי....ודיממתי. אבל לא זוכרת מעבר לזה. מה שכן, סיוט עד שהתוצאה הגיעה...היא הייתה לא משהו

למעלה