הי בנות יקרות

adigen31

New member
הי בנות יקרות

ערב טוב כפי שאתן רואות יש לי שם משתמש חדש ונחמד. אז איך התחילה לכן השנה האזרחית החדשה? אני מקווה שטוב. ובכלל, רציתי להתעדכן בחדשות בפורום. אז זהו, אצלי הכל בסדר, עובדת קשה (אתמול עבדתי 12 שעות), אבל נהנית ומענין לי- וזה הכי חשוב. אוהבת אותכן, ומחכה לשמוע מכן. עדי

היי לך

אצלי השנה האזרחית החדשה התחילה בלי הרבה שינויים לעת עתה. בתקווה שהשנה באמת יהיה שינוי. זוגיות - הדבר שאני הכי רוצה עכשיו... ולימודים בעתיד. איך מתקדם אצלך בשאר התחומים ? דרומית

לעדי

אצלי גם לא השתנה הרבה אני מקווה שתהיה שנה יותר טובה מהשנה שעברה בעבודה וזוגיות בשני התחומים במיוחד

היי דידה

אצלי בסדר גמור , השנה התחילה יפה ומקווה שככה ישאר , עוד שלושה שבועות מתחילה תקופת המבחנים ואני לחוצה מאוד ומנסה ללמוד כמה שאפשר וגם להצליח , תכנית הרדיו עוברת בסדר , אני מרגישה חיונית ונהדר שלך באהבה רבה דלית

הי!

אצלי גם אין שינויים לכבוד השנה החדשה. הכל נשאר רגיל. העידכון היחיד שיש לי זה שהתחלתי לעשות קורס חשב שכר שזה התמחות בהכנת משכורות כי התחום הזה מאוד מאוד מאוד מעניין אותי. בינתיים הולך נחמד אבל זאת רק ההתחלה. זה סתם קורס של 3 ח' בערך פעם בשבוע אז זה לא רציני. נקווה שתהייה שנה טובה מבחינת זוגיות ומבחינת עבודה והכל.

זהבית 1

New member
הייי

אצלי לצערי אין כל חדש רני עדין מחוסרת עבודה מקווה למצוא עבודה מהר וחודש הבא בעזרת השם נפתחת ההרשמה ללימודים לאוקטובר 06 מקווה להתקבל אחרי כל המאמצים שעשיתי והכסף שהוצאתי בשביל זה

למעלה