הי בנות יקרות!!!!

mondani5

New member
הי בנות יקרות!!!!

אני כל כך מאושרת בשביל מירי,שכל הזמן האתר הזה ישאר בהריונות ולידות,כבר יש לנו חמישה ילדים באתר :ירין,ליבי,שיר ,רון,נדב ועכשיו מירי! על פי הסטטיסטיקה צריך לבוא נסיך לאזן את המשקל,אבל מה זה חשוב העיקר צחוק של תינוק,. אז שלא יגמר לעולם. אוהבת אירית

miri71

New member
אמן, שנתברך בילדים ולא משנה בנים

או בנות (מעניין מה הבעלים יגידו)
אגב, בעלים, אנחנו סוף-סוף מתחתנים, קרוב לוודאי בסוף הקיץ
הפיצפון צריך הורים שיוכלו להציג תמונה של חתונה, לא? (תגידו אם אני לא פולניה בנשמה)

מירבי*

New member
קולולולולולולו../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עכשיו עם החתונה באמת יש כבר מספיק סיבות לשמוח
איזו שמחה כפולה ומכופלת...יהיה הרבה מה לספר לילד הזה כשיגדל..אני דווקא חושבת שזו בת, אולי אני רוצה שזו תהיה בת, אני בעד בנות..משוחדת אני מודה

milanat

New member
מירוש היקרה! ../images/Emo24.gif

לא חשוב אם זאת בן או בת! הכי חשוב שיהיה בריאי ומאושר! לכן רוצה לאחל לכם הריון בריאי! מזל טוב לכלה וחתן! מילנה

מזל טוב לחתן ולכלה ../images/Emo150.gif../images/Emo68.gif

הגעתם לגיל שאפשר להתחיל, הא ?
פולניה או לא פולניה, מה שבטוח הוא שתהיי כלה יפיפיה וקורנת
שיהיה בשעה טובה ומוצלחת

מזל טוב מתוקה../images/Emo99.gif

מגיע לך את כל האושר שבעולם . סוף טוב הכל טוב. יהיה לך בעל מקסים וילד/דה מקסים/מה. לא צריך יותר כלום חוץ מבריאות כל החיים. נשיקות גם מאיזק וירין

mondani5

New member
מירי יקירה!!!!

מזל טוב על המחשבה להנשא כדת וכדין,ד"א ,אני ובעלי חיינו ביחד 15 שנה בדיוק עד שנשאנו,התחתנו ב-1997 היו לנו 1000 מוזמנים וכולם חיכו לרגע הזה שנתחתן,כל התקופה שחיינו ביחד ניסנו ולא הצלחתי להביא ילד לעולם ,הנישואין עשו לנו רק יותר טוב. מאחלת לך את כל האושר שבעולם. אוהבת אירית.

miri71

New member
תודה, בנות...אירית, 1000 מוזמנים

לא יהיו, כי נעשה משהו צנוע, אבל אני בטוחה שזה יעשה טוב, אחרת לא הייתי הולכת על זה. עכשיו, כשיש התחלה של תהליך, אני מרגישה טוב יותר עם עצמי, שלמה יותר וזאת בזכותה של אילנה ומירבי שלנו כמובן. שיהיה לכולנו רק טוב, מגיע לנו.......

למעלה