הי בנות יקרות

mondani5

New member
הי בנות יקרות

רון מקוררת והיינו אצל הרופא,אבל שיר כל היום זימרה,הציק לה דבר מה,איזו קבלת פנים הם עושות לי לכבוד חזרתי לעבודה,שובבות הנסיכות. נאחל לרון החלמה מהירה . אוהבת אירית

מירבי*

New member
החלמה מהירה למתוקונת...

זה בטח משהו קל שיעבור תוך כמה שעות..שימי לב שלא יהיה לה חום גבוה.. נשיקות

mondani5

New member
מירב יקירתי

זה כבר יומיים ,היא משתעלת,אין לה חום ,אבל לא נח לה,הייתי אצל הרופא הוא נתן לי כדורים ורודים ואמר שרק אם יהיה קוצר נשימה לתת לה. אבל המתוקה מחייכת ,מברברת ואוכלת טוב,רק מנדנדת כי מנוזלת ומשתעלת. התמונות יצאו מהממות לראות איך ליבי "מכניסה " לשיר ושיר מייללת,איזה כף לראות את בנות הליך הפונדקאות בבריכת המשחקים שבנות הפורום קנו לנו,לי עדין אין סורק ואני אקפיץ לך את התמונות שתפרסמי בפורום. אוהבת אירית

בנדה1

New member
עניתי לך, ויש לי ספור אפרופו תאומים

אתמול היו אצלי חברים עם התאומים שלהם בני שנה וחצי שנולדו מהקפאה (לא פונדקאות). מקסימים, חמודים, היא 2 טיפות מים האמא והוא האבא. כידוע לכם החלום הרטוב לפונדקאות זה מצב כזה, לא? תשמעו המהפכה שהיתה בבית אחרי שהם הלכו, הבמבה שנדבקה לרצפה והתערבבה עם הביצה וחתיכות גבינה מהפיצה שנרטבו במים שנשפכו, התפוחים שלי שבכולם יש סמני שניים ומכה מהנפילה על הרצפה אחרי שהושלכו בכוח, טביעות הידיים על מסך ה TV , המפתחות שנעלמו ונמצאו רק אחרי 15 שעה של חיפושים אינטנסיביים ואעצור כאן. ולהזכירכם מתוקים חמודים מקסימים. בנדו מתחיל להתחרט על כל העניין

mondani5

New member
בנדה יקירה!

תתחלי להתרגל לרעיון גם הזמן שלך יגיע. אלנו אותו דבר : שיר- בדיוק השריף ,אך באופי שלי כבר רואים שהיא תשלוט על אחותה וקודם צריכים לשמוע אותה ולדבר עמה.היא רזונת ,לא אכלנית במיוחד רעמת שער שחורה ,עיניים ממזריות צבע חום דבש כמוני!,כל הזמן אנרגטית ולא מסוגלת להיות דקה עם עצמה ,צרחנית ורוצה תשומת לב כל הזמן ,היא תמיד באין. רון- שמנמנה,לא מוותרת על האוכל,עיניים כחולות כמו שמיים (בדיוק כמו המשפחה שלי),גומה בסנטר, סטרילית לחלוטין,רגועה ,אפילו שסובלת מחייכת בהנאה שלא ירגישו,מרגיעה את הסביבה כמו השריף אך דומה לי. יהיה לי הרבה דברים להעביר לבנות שיקלטו ,אז בהצלחה,!!!! אוהבת אירית

mondani5

New member
תודה בנות נפלאות

רון עדין מקוררת,אבל השריף שלי משופע בשפעת ונפל שדוד ,נראה לי שכל הבית פה בדכאון מאחר וביום ראשון אני חוזרת לעבודה והכינו לי אחלה "יציאה קלה". שתהיה לכולנו שבת שלום. אוהבת אירית. ד"א אלי תימן התקשרה אלי ואמרה שחבר שלה נוסע כל יום רביעי בשעה 17:00 לשוק ברח' אגריפס (היכן בדיוק שהיה הפיגוע) ,אך למזלו הטוב של משה בעל העסק ביקש ממנו לעשות עוד עבודת גינון וכך ניצל,ישמור אותנו זה היושב במרומים.

mondani5

New member
אני בהלם!!!!

נכנסתי לפורום של פונדקאות בנענע ,וישנה משהיא שהשוותה את הפונדקאית לזונה,פשוט הרתיח אותי והגבתי שם בלשון המעטה עוד בעדינות,אני מתפלאת על מנהלת הפורום שמאירה כיתוב כל כך פוגע. בידידות אירית

למעלה