הי בנות התייעצות לגבי IVF אני פשוט

d2b2

New member
הי בנות התייעצות לגבי IVF אני פשוט

מתלבטת בין בלינסון , אכלוב ותה"ש ??? אשמח לשמוע את דעתכן בנושא אולי משהי טופלה בשני מקומות ויכולה לתרום מנסיונה . תודה

שרון321

New member
d2b2

אז מה אסותא לא בא בחשבון? לא טופלתי באף אחת מהאופציות אבל שמעתי על איכילוב ותה"ש דברים טובים. על בלינסון לא שמעתי שום דבר.

d2b2

New member
הי שרון

מכיוון שאני מבוטחת של כללית הם לא עובדים עם אסותא או עם המדיקל סנטר אז האופציות הן רק בתי החולים שהזכרתי ... מה נשמע ואיך את ?

bapi

New member
את ההמלצות שלי לגבי בלינסון

כבר בטח שמעת. אני הייתי מאוד מרוצה שם מהכל (חוץ מלפעמים התור באולטראסאונד) בלי קשר אני צריכה לדבר אתך אז אני אנסה למצוא שניה להתקשר

אסותא

היי אני מטופלת באסותא ואני מאו מרוצה מהיחס של הרופאים והאחיות , לפעמיים יש המתנה לשאיבה או החזרה , אבל הכל נעשה במקצועיות

os15ar

New member
היי יקירתי,

מזמן לא שוחחנו.... מבינה שאת בדרך לעלות כיתה ובדרך להצלחה, כמובן. אני בוגרת אסותא ויכולה להמליץ בפה מלא, אבל כמו שאמרנו, ככה זה - מי שמצליחה תמיד תחשוב שהרופא שלה הוא הכי הכי... גם אם אחרות יגידו אחרת. אז, לא ששמעתי משהו רע על אסותא ואני בהחלט חושבת שהם מקצועיים אבל אני גם יודעת בוודאות שהמעבדה שלהם מעולה ובמיוחד מי שמנהל אותה. בעצם, לך יש השפעה על מעבדות, לא ? טוב, מחכה לשמוע ממך, כי אני לא רוצה להציק, מתעדכנת. אסנת.

venus13

New member
אני טופלתי בבלינסון

בסה"כ היה בסדר אם כי מדובר בבית חרושת להפריות - בכל פעם את ניכנסת לרופא אחר התור ל - US - די ארוך אם לא באים ממש מוקדם - 06:30 הצוות - חלקו נחמד וחלקו פחות מה שחשוב - שיש סיכוי טוב לצאת משם עם הריון - אבל אני חושבת שזה בערך כמו בכל מקום אחר אני לפחות יצאתי משם עם הריון - לאחר 9 הזרעות, IVF אחד והחזרה שלא הצליחה והחזרת מוקפאים אחת שהצליחה - והניבה את בני שיהיה בהצלחה את יכולה גם לפנות אלי במסר אם את רוצה פירוט יתר ונוס

einav8

New member
מקפיצה - וקוראת להתעוררות

בנות יאלה תענו!!! יש כאן בחורה מקסימה בדילמה. האופציות הן
איכילוב
בלינסון. תודה.

s h i r a 3 0

New member
הי. אני מטופלת באסותא והבנתי שאת

בכללית ולכן האופציות הן כפי שפירטת. יכולה רק לומר מניסיונה של חברה, שאין לה מספיק מילים בשביל לשבח את איכילוב. לפי מה שהיא אומרת גם היחס אישי וגם התנאים ממש טובים. תראי, שבשביל להחליט כדאי שבית החולים יהיה קרוב לבית, כי צריך להגיע למעקב ולפעמים המעקב לוקח הרבה זמן (פעם ביומיים אולטראסאונד ובדיקת דם) וזה יכול להמשך שבוע ולפעמים גם שבועיים, כשהמעקב נעשה בשעות הבוקר. ושיהיה בהצלחה,

Big Mama 1

New member
רק מילים חמות על איכילוב.....

היי, אני מטופלת ביחידה בליס (איכילוב), ויש לי רק מילים חמות. לדעתי אחד היתרונות של המחלקה בליס הוא שזאת מחלקה רק של הפריות, בניגוד למשל לאסותא ששם אפשר להתקל בחולים אחרים שעברו ניתוחים בבוקר. עוד יתרון לפחות מבחינתי שכל הטיפולים מתבצעים בבוקר, שוב בניגוד לאסותא למשל ששם ישנן שאיבות בצהריים, מה שמצריך לפעמים הזרקות בשעות מטורפות כמו 2:00 בלילה, שלא לדבר על סידור למי שיש לה כבר ילדים. גם התור בדרך כלל לא נוראי, לא לבדיקות דם ולא לUS, לשאיבות והחזרות כמעט ולא מחכים. הצוות כל כך מקצועי ותומך, אחרי פעם אחת כבר מכירים את כולם, לכולם יש חיוך בשבילך, ומילה טובה למי שהם מרגישים שזקוקה לזה. הם מאוד קשובים למטופלות, מוכנים תמיד לעוד הסבר ולעוד שיחה, תמיד תמצאי מי שיענה לך, רופא או אחות. טוב אי אפשר בלי חסרונות...... אחרי 15:00 - אין עם מי לדבר. לא מבצעים פעולות בשבת, אבל עוקפים את זה די בקלות.... אחרי כל זה - מילה אישית, הכי טוב יהיה לך איפה שהכי קל לך להגיע, להחנות את האוטו, או לחילופין קו אוטובוס זמין. זה לא קל לטרטר את עצמך כל יומיים שלושה לבדיקת דם ו US. אני לרשותך בכל אינפורמציה נוספת, בכל מקרה מחזיקה אצבעות ושולחת המון אהבה.

למעלה