רק מילים חמות על איכילוב.....
היי, אני מטופלת ביחידה בליס (איכילוב), ויש לי רק מילים חמות. לדעתי אחד היתרונות של המחלקה בליס הוא שזאת מחלקה רק של הפריות, בניגוד למשל לאסותא ששם אפשר להתקל בחולים אחרים שעברו ניתוחים בבוקר. עוד יתרון לפחות מבחינתי שכל הטיפולים מתבצעים בבוקר, שוב בניגוד לאסותא למשל ששם ישנן שאיבות בצהריים, מה שמצריך לפעמים הזרקות בשעות מטורפות כמו 2:00 בלילה, שלא לדבר על סידור למי שיש לה כבר ילדים. גם התור בדרך כלל לא נוראי, לא לבדיקות דם ולא לUS, לשאיבות והחזרות כמעט ולא מחכים. הצוות כל כך מקצועי ותומך, אחרי פעם אחת כבר מכירים את כולם, לכולם יש חיוך בשבילך, ומילה טובה למי שהם מרגישים שזקוקה לזה. הם מאוד קשובים למטופלות, מוכנים תמיד לעוד הסבר ולעוד שיחה, תמיד תמצאי מי שיענה לך, רופא או אחות. טוב אי אפשר בלי חסרונות...... אחרי 15:00 - אין עם מי לדבר. לא מבצעים פעולות בשבת, אבל עוקפים את זה די בקלות.... אחרי כל זה - מילה אישית, הכי טוב יהיה לך איפה שהכי קל לך להגיע, להחנות את האוטו, או לחילופין קו אוטובוס זמין. זה לא קל לטרטר את עצמך כל יומיים שלושה לבדיקת דם ו US. אני לרשותך בכל אינפורמציה נוספת, בכל מקרה מחזיקה אצבעות ושולחת המון אהבה.