הי! בוקר טוב!

daniel pomiki

New member
זה מוזר....

כול מי ששמועה שמישהוא לא יהודי ישר שואל אם הוא נוצרי או מוסלמי... שדרך אגב אני לא... בינתיים אין לי כול כך דת, אבל אני בדרך להיות נאו-פאגאן... אני לא רוצה להרכיב על זה כול כך...

55 Unit

New member
נאו... מה?

תעשה מה שבראש שלך זה נשמע לי משהו מסובך אבל טוב.... תהנה....

mgirl

New member
אתה באמת לא יהודי?

כאילו, נולדת בדת אחרת או שנולדת יהודי ואתה אתאיסט?

daniel pomiki

New member
בעמת שאני לא רוצה להיכנס לזה אבל...

נאו- חדש, זה באה מהמילה ניו (חדש באנגלית) אני שונא לעשות את ההשואה הזו אבל כמו שקוראים לנאצים חדשים נאו-נאצים כי הם מיתעשקים בנציזם יותר חדש, ככה קוראים לפאגנאים חדשים נאו-פאגאן. אני חיי במישפחה יהידיה ואני עזבתי נפשית את היהדות, לא על הנייר, עזבתי את היהדות מטעם אישי שאני לא מיסתדר אם דת אני לא מאמין בה והיא אוסרת על הכישוף (יותר נכון היא אומרת שצריח לישרוף אנשים כמוני
) אבל בעמת אני לא רוצה להיכנס לזה...

55 Unit

New member
אוקי סבבה...

חשבתי שרק הנוצרים שורפים מכשפות... טוב אבל אם אתה אומר... תהנה...

mgirl

New member
אהלן

גם אני חצי אמריקאית (ובחצי השני דרום אפריקאית), ולמרות שרק ביקרתי פול פעמים באמריקה ולא גרתי שם עדיין, זה די מטרה בחיים שלי (שירות לאומי באמריקה, ומשם עוד נראה...) אז אוקצור... ברוך הבא לפורום!

55 Unit

New member
תודה אבל...

רגע חצי דרא"םית וחצי אמריקאית? את בטח מה זה לבנה חחחחח מטרה בחיים? יש לך אזרחות? אם לא... אז תשכחי מלגור שם אלא אם תמצאי יהודי עשיר... ואת הולכת לדלג על צבא???? עצוב...

mgirl

New member
כמה דברים

אין לי אזרחות אבל ההורים שלי עובדים על זה - לסבא וסבתא שלי יש אזרחות אמריקאית, לסבא וסבתא אחרים יש מלידה ולאמא שלי מלידה ובקיצור, רוב הסיכויים שתהיה לי. ואני לא הולכת לדלג על צבא, אני פשוט דתיה ולכן אני עושה שירות לאומי.

daniel pomiki

New member
לי יש אזרחות אמריקאית....

סבא וסבתה שלי באו מאמריקה חצי מהמישפחה של משם...

mgirl

New member
גם שלי

יותר מחצי משפחה... שלושה רבעים מהצד של אמא משם, וחוץ מאיזה 2 משפחות, גם כל המשפחה של אבא שלי מחו"ל - רובם דרום אפריקה. אבל בגלל שנולדתי בארץ לא קיבלתי אזרחות אמריקנית אוטומטית, וההורים שלי מדברים ומדברים על להשיג לי ובינתיים לא עושים כלום.

מיכל ק

New member
מוזר

את אמורה לקבל אוטומטית אזרחות אם אחד ההורים שלך נולדו שם

55 Unit

New member
מיכל ק. יש לך טעות...

רק אם היא נולדה בארה"ב היא צריכה לקבל אוטומטי... כמובן אם היינו עכשיו לפני ה 11 בספטמבר היא הייתה מקבלת בקלות... אבל עכשיו צריכים להגיש בקשות ולדבר עם השגרירות אבל יש סיכוי די גדול שהיא תשיג...

thegreatone

New member
ברוכים הבאים

היי נתן! שלום!!! לי קוראים דניאלה ואני בת 14 מת"א אני גם אמריקאית (אני נולדתי שם) אבל באתי לארץ בגיל יותר מוקדם! אני מתה על ג'ימי ובוסקו!!! ברוכים הבאים לפורום!!! דניאלה

RomeoITALIANO3

New member
מה זה? כולכם אמריקאים! נתן ראיתי

שיש לך קשר לניו יורק, למרות שאני בכלל לא אמריקאי כמוכם, אבל לפי דעתי ואני משער שגם אתה חושב ככה שרודי ג'וליאני הוא התותח, וחבל שלא השתתף בפרק של משמרת של הספיישל 11 בספטמבר, רודי הוא ללא ספק הפוליטקאי המועדף עלי (למרות שאני לא פוליטיקאי בגרוש) אבל ניו-יורק צריכה להיות גאה ושמחה שרודי היה ראש העיר ומי יודע אולי יום אחד כל ארה"ב תיהיה ברת מזל והוא יהיה נשיא.

55 Unit

New member
אז רומיאו...

ג'וליאני באמת גדול! גם ככה אבא שלי חושב... ג'וליאני נתן את הנשמה לעיר... לא זוכר את האנשים שלפניו כי הייתי קטן אבל הוא ממש שינה הרבה והגדיל את התקציב ל NYPD ול FDNY ויש שם ממש ירידה ניכרת בפשע ואני זוכר שאחרי ה 11 בספטמבר הוא ממש אבל ממש "ירד אך העם" מה שנקרה והיה כמו כל אחד ואחד מאיתנו ולא רץ להתחבא כמו פוליטקאים... הראש עיר החדש בלומברג ממש אידיוט! גם חברים שנשארו לי מניו יורק עדיין שונאים אותו! הוא עשיר טחון שרק מעלה ומעלה את המיסים כדי לדחוף לו עוד ועוד כסף לכיס... למשל דו"ח על חנייה במקום אסור עולה עכשיו 105 דולר! ופעם זה עלה בסביבות ה 75... לא רק זה האידיוט קיצץ בתקציב של ה FDNY ועכשיו בכל תחנה כמעט מפטרים לפחות כבאי אחד בטענה שהוא לא "נחוץ" אני מקווה שיעיפו אותו... אחרי ה 11 בספטמבר ניו יורק השתנתה... לטובה כמובן... אבל עכשיו הוא הורס הכל ומזכיר את כל המרירות... בוא נגיד ככה אם עדיין הייתי בניו יורק לא היינו מצביעים בשבילו (הכוונה להוריי...) הוא באמת היה צריך להשתתף בפרק אבל אני מבין למה הוא לא כי הפרק היה למען גיבורים שאיבדו שם חברים... 300... חג שמח! וכן שמתי לב שיש פה הרבה אמריקאים... איפה גרתם?

RomeoITALIANO3

New member
Forza Rudi Giuliani

חכה חכה עוד כמה שנים טובות הוא יהיה נשיא ארה"ב האיטלקי הראשון, ואז יהיה קשרים טובים איטליה , ואז ימאס לארה"ב מהצרפתים המסריחים תומכי טרור ואז יהיה מלחמה בין ארה"ב ואיטליה נגד הצרפתים המגעילים, ואז איטליה תקבל את כל האיים ההצרפתיים וחלק נכבד מהרי האלפים, טוב גלשתי לחלום שלי, לא משנה היה לי יום קשה אז תנו לי לחלום.

למעלה