הי! בוקר טוב!

55 Unit

New member
הי! בוקר טוב!

שלום לכם! יש לכם אחלה פורום! עברתי איזה 200 פעם בגלריות! אחלה פורום! אמממ אני חדש פה... קוראים לי נתן ואינ מת"א... בן 17 וקצת באתי מניו-יורק (אבא שלי אמריקאי) ועלינו לארץ למרות שכל הצד של אבא שלי מארה"ב. ובניגוד לאמריקאים יהודיים אני לא דתי! וחזרתי כדי לעשות צבא ואח"כ כנראה אני חוזר לחיות בניו יורק ששם אגב הם בעונה הרביעית... יצא לי לראות קצת וגם חברים שלי מקליטים או צורבים. הדמות שאני הכי אוהב זה טיי... אני יודע שלא הרבה אוהבים אותו אבל הוא פשוט יודע מה נכון לעשות (אתם תבינו בעונה הרביעית) ופשוט מצליח איכשהו לסדר הכל... הוא ספונטני זורם כזה... ואני חולה על ה NYPD שגרנו בניו יורק הייתי תחנת משטרה 2 בלוקים מאיתנו ולפעמים הייתי הולך לבקר שם... אני עדיין זוכר 3 שוטרים משם ואפילו בלש אחד וזהו... תמיד שמישהו מניו יורק טס או אני אז מביא משהו שקשור ל NYPD למשל לפני כמה זמן קיבלתי ניידת של ה NYPD שברולט אימפלה להרכבה מברזל וזה יצא ממש מגניב וזהו... שמח להיכנס לפורום ואם יש לכם משהו מעניין אתם מוזמנים לספר... בא לכם להציג את עצמכם?

מיכל ק

New member
שלום נתן

ברוך הבא לפורום לסדרה כי טובה שיש. העונה הרביעית ממש טובה טאי באמת חמוד וזה לא נכון שלא אוהבים אותו אני מודה שאני אובססיבית לגבי בוסקו אבל אני אוהבת את כל הדמויות עכשיו גיליתי שהשחקן שמשחק את סאלי הוא אח של אחד השחקנים בקומדיה גרוס פוינט וזה קצת הצחיק אותי. בהצלחה בצבא ובארץ נקבל אותך גם אם אתה יהודי לא דתי אמריקאי, אבל רק בגלל שגדלת בניו יורק
(סתאאאם) לי קוראים מיכל (יש 2 מיכליות כאן) אני בת 25 מירושלים גם אני ממשפחה חצי אמרקיאית והייתי בניו יורק עיר הקודש לפני כמה חודשים, עמדתי בסופר וראיתי 2 כבאיות חונות ליד ומלא כבאים עומדים בתור. זהו בערך מקווה שתכתוב תעיין ותצרף אלינו

55 Unit

New member
הי!

תודה על הקבלת פנים! בת 25? פששש זאת מחמאה למשמרת... גרת ב"עיר הקודש" (באמת מתאים לניויורק) אם כן איפה? 2 כבאיות? זוכרת איזה סוג? או מה המספר שהיה להם בדלת? אם את זוכרת תגידי לי אולי אני יידע מאיזה תחנה הן... למרות שיש שם מלא....

מיכל ק

New member
אהלן שוב

ואו אין לי תשובות לרוב השאלות לא גרתי שם
רק לביקורים אני גם לא זוכרת את הסוג אבל אני כן זוכרת שהכבאים הניורקים הם חתיכים בטירוף הרבה יותר מג'ימי

55 Unit

New member
אגב...

איפה ביקרת? מנהטן? הארלם? ברוקלין? איסט וויליג'? אני מכיר EMT-B מאיסט וויליג' שהוא גם ישראלי (לשעבר) אבל הוא מתנדב

55 Unit

New member
צפונית לסמטרל פארק?

איפה שהאזור של המוזאונים או שיותר למעלה?

מיכל ק

New member
הייתי בהרבה מקומות

בינהם גם צפונית ליד סנטראל פרק אבל את הכבאיות ראיתי במקום אחר, אני מנסה להזיכר במספר של השדרה

daniel pomiki

New member
ברוך הבא לפורום....

אני דניאל אני בן 15... אני חושב שאני יצליח להיתמודד אם זה שאתה לא דתי... אבל בקושי רב (סתם
)

55 Unit

New member
חחח אהלן דניאל!

נעים להכיר! מאיפה אתה? דתי או לא.... זה לא משנה... "איש איש באמונתו יחייה..."

daniel pomiki

New member
אני מבית ינאי אם אתה מכיר....

זה ליד נתניה אני לא דתי ואני גם לא יהודי.... עזבתי את היהדות, אבל אני לא רוצה להיכנס לזה... אכן "איש איש באמונתו יחייה..." זות אימרה שאני דוגל בה...

RomeoITALIANO3

New member
ברוך הבא נתן, תמיד יש מקום לעוד אחד

אני רומאו, ובמקום שאני יכתוב עלי פרטים פשוט תקרא אותם בכרטיס אישי. חוץ מזה באמת ברוך הבא לפורום, אתה תאהב להיות פה. ביי

apol

New member
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

היי! אני אופיר, אני בת 15 ואני הכי אוהבת את בוסקו (כמו הרבה אנשים בפורום הזה) מקווה שתהנה!

55 Unit

New member
בית ינאי?

לא לא מכיר... אתה לא יהודי? אז מה אתה? מוסלמי??? נוצרי??? או בעצם בודהיסטי חחח? לא סתם... אמממ תודה על הקבלת פנים

55 Unit

New member
אגב תודה שמחקת את ההודעות שלה זה

היה ממש מציק... סתם שאלה אבל מי זה רועי? היא נראת די מעוצבנת עליו

RomeoITALIANO3

New member
רועי זה אחד מהוותיקים שחסמו בגלל

שהוא רב עם מישהו, את השאר אני לא יודע כי לא הייתי חודשיים ואני לא יודע מה קרה אז אבל לי סיפרו שהוא רב עם כמה מהפורום וחסמו אותו. קפיש? אם אתה באמת רוצה לדעת שאל את הוותיקות הן יודעות יותר ממני, אבל עזוב שטויות מהעבר, ספר עוד על השמועות על הפרקים של משמרת

55 Unit

New member
אמממ אוקי...

עצוב... אממ שמועות לא יודע... יש ספויילרים... מה שיותר מעניין אותי זה מה יקרה עם העונה החמישית אם היא תהייה

למעלה