הי בוקר טוב אנשים! מה שלומכם היום??? אני מרגישה יותר נחמד, אז מותר לי להוסיף אייקון של חיוך??? סיון
ס סיון b New member 16/8/01 #1 הי בוקר טוב אנשים! מה שלומכם היום??? אני מרגישה יותר נחמד, אז מותר לי להוסיף אייקון של חיוך??? סיון
ר רחל-נשמה New member 16/8/01 #2 סיון בוקר מצויין ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif שתרגישי תמיד טוב, חיוך =בריאות
ב בן טל-שחר New member 16/8/01 #5 סיונוש, אני עוד מעט הולך, אחרי שאני אגמור לקרוא ולהגיב... אני יש לי דברים לעשות, אני... אוהב ומתגעגע ומקווה לפגוש אותך מחרתיים!!!!!!!!!! שלך!!!! בן
סיונוש, אני עוד מעט הולך, אחרי שאני אגמור לקרוא ולהגיב... אני יש לי דברים לעשות, אני... אוהב ומתגעגע ומקווה לפגוש אותך מחרתיים!!!!!!!!!! שלך!!!! בן
ב בן טל-שחר New member 16/8/01 #6 וחוץ מזה - חוכמית פה! ומויש´לה! ו- זהרי! (אוף, למה שורת הכותרת לא ארוכה יותר?!) ובטח תכף יהיו פה עוד כמה נשמות טובות!! כך שאין בעיה!!! שלך באהבה, בן
וחוץ מזה - חוכמית פה! ומויש´לה! ו- זהרי! (אוף, למה שורת הכותרת לא ארוכה יותר?!) ובטח תכף יהיו פה עוד כמה נשמות טובות!! כך שאין בעיה!!! שלך באהבה, בן
ס סיון b New member 16/8/01 #8 צודק! איזה כיף לי! אז יאללה כולם לכתוב לי משהו כדי שאני לא אשתעמם..... צוחקת... סיון