הי בבקשה כנסו , !

הדרוש555

New member
הי בבקשה כנסו , !

שלום אני הדר ולא מזמן הצטרפתי,! תראו אני מבקרת בפורום תמיד , ורואה חדשות של ג'וני, ולפעמים מגיבה פה .שמעתי שיש מפגש והוא עומד להתקיים אז רק רציתי להגיד שאני קצת חוששת שאם אני יבוא למפגש תגידו בטח מי זאת?,מה היא עושה פה ? מה היא בפורום ,?וכו' אני ירגיש לא שייכת כזאת כי זה יהיה מפגש ראשון לא יודעת תמיד ישלי תתחושה הזאת אני לא מכירה אף אחד ואני לא ירצה להיות לבד, ובאמת שאני לא רוצה להיות מעוררת רחמים כזאת מה פתאום זה ממש לא הקטע שלי עכשיו כל הזמן זה פשוט עולה לי לראש ומקווה שתתיחסו לזה תודה הדר :))

זה מפגש ראשון גם שלי

מבפורום של ג'וני.. אני חושבת שלכל החדשים יש את החששות האלה.. אבל מתגברים עליהן ובאים למפגש ונהנים וכמובן שממשיכים להגיב בפורום וככה נכיר יותר
טוב לדעת שאני לא היחידה שמרגישה ככה

nitzan s

New member
זה המפגש הראשון של כולן

עוד לא עשינו לפני זה מפגש כזה בפורום ככה שאת לא תרגישי לא בנוח כי כולן ירגישו ככה!! =]

אני חושבת שזה לא פחד מהמפגש..

אלא כי אתן פשוט כבר דיי הרבה זמן בפורום ויש כמה חדשות, כולל אותי שאתן פחות מכירות.. אז יכול להיות מצב שלא תכירו משהי מהחדשות לעומת מי שכבר "ותיקה"
חפרתי>>" אני הולכת לראאות מה יש בטלוויזיהXDD

כהה זה כאילו הקטע המפחיד

שאתן ביחד הרבה זמן בפורום ואנחנו הצטרפנו לא מזמן..אז אתן כבר מכירות אחת את השני... וחוצמיזה זה גם מוזר לדעת מי מאחורי המחשבים...

miss depp

New member
תגידו לי מה זה השטויות האלה??!!

גם אם אני מכירה מישהי מהפורום זה לא אומר שאני אתן לה יחס מועדף או משהו ! אנחנו נפגשות בכדי להכיר אחת את השניה ואל תבואו עם הרגשות כאלה של:אוי אני לא מכירה פה אף אחד,אני מתביישת ...להפך תבואו בהרגשה טובה ואתן תהנו הכל תלוי בגישה

tali44

New member
עזבי אותך... אני לא מכירה פה את כולן

ואני לא ממש זוכרת מי חדשה ומי לא. (כאילו בערך) אבל אין בעייה שתבואי, תוציאי את זה מהראש שלך ותבואי. אין שום בעייה ואת לא צריכה להרגיש ככה בכלל, את הצטרפת ואת כבר חלק מהפורום הזה וא"א לעשות כלום נגד זה .

למעלה