הי :) אפשר להצטרף ?

nushita

New member
הי :) אפשר להצטרף ?

היי חבר'ה.... אני קוראת סמויה שלכם כבר כמה חודשים... (כזאת אני... ביישנית....) ו... תנחשו מה? החלטתי להצטרף.... אז קודם כל, אם יורשה לי- אני אציג את עצמי : אורית, בת 23 (ושמונה חודשים), מאשקלון... כרגע אני בשירות לקוחות של יס בכנות, ממש עכשיו סגרתי חצי שנה... לפני כן הייתי 9 חודשים במוקד המכירות הארצי של תנובה שהוקם באשקלון, הזמנות של מוצרי חלב מחנויות פרטיות... עכשיו שאני חושבת על זה, נדדתי לי בין די הרבה עבודות, גם עבדתי בבית משפט בתור קלדנית (בהמשך לתפקידי בצבא), גם אצל עורך דין, וגם מלצרתי בדן אילת 7 חודשים.... וגם בין לבין גם דפקתי כמה שניצלים בשיפודיה :)... ואחרי ששעממתי אתכם בקורות החיים שלי.... אתם מאשרים את הצטרפותי ?

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

קורות החיים שלך מרשימים בהחלט ואת מוזמנת לספר לנו, כמיטב המסורת הפורומית, על חוויה חיובית וחוויה שלילית מהווי עבודתך. בלי לחץ כמובן... אני מניחה שעם קורות חיים מגוונים שכאלו יש לך המון מה לספר. וסתם שאלה - איזו עבודה הכי אהבת?

nushita

New member
תודה רבה :)

טוב... נתחיל מחוויה חיובית... דווקא משהו מהשבוע האחרון... היה לי לקוח מבוגר שהתקשר וטען שמאז שיש לו יס, הוא לא מצליח להשתמש בווידאו, לא להקליט ולא לצפות בקלטות... עכשיו בתחילת עבודתי בחברה אני ותפעול חיבורים היינו ממש ממש חברים לא כל כך טובים, ממש שנאתי את כל העניין הטכני הזה... אבל לאט לאט, ברגע שהבנתי את כל ההגיון של העניין זה נעשה קצת יותר קל, בקיצור- הייתי איתו שעה (!) על הקו, ולמרות שהשעה הזאת הורידה לי את כל הנתונים של אותו היום, סיימתי אותו מאושרת, רק בגללה. הצלחתי לבסוף לתפעל איתו, והוא ממש ממש היה אסיר תודה... בניגוד ל.... ויש הרבה כאלה... לקוחות שחושבים שאתה חייב להם את כל העולם, מדברים איתך כמו אל איזה סמרטוט, וחושבים שעם צעקות ואיומים יקבלו מה שרצו... לא מבינים שדווקא הצעקות האלה גורמים לי ללכת איתם ראש בראש... חוויות שליליות לא חסרות... לאו דווקא בגלל לקוחות, אלא גם בגלל תנאי עבודה... אני ישאיר קצת להמשך :) איזה עבודה הכי אהבתי... אני מניחה שאת העבודה הנוכחית שלי, ולא בגלל העבודה עצמה אלא בגלל האנשים שזכיתי להכיר :) שבת שלום :)

למעלה