הי אפרת

tzippi

New member
הי אפרת ../images/Emo65.gif

אני מריגשה מוזר, זה אחד התחומים הכי מוזרים שנתקלתי בהם. כמה שאני חושבת שאני לקראת הפתרון הדרוש, אני מגלה שאני נמצאת באותו המקום. אני חברה בלאומית. ולאחר ברור האנשים המופנים לשם הם עד גיל 15. אני לא כלולה בהחזר כספי. איום ונורא מה עכשיו
אין לי את מי לשאול בקופת החולים ואני באותו המקום. אני מעוניינת פחות באבחון כמו שאני רוצה דבר מה שיעזור לי להתרכז ולהפסיק להתעסק כל כך עם הפניות שלי. זקוקה לעזרה דחוף מה לעשות ? תודה אני

tzippi

New member
שאלה נוספת ../images/Emo13.gif

אם אגש דרך הקופה לרופא פרטי מי מתמחה בתחום הזה ?

ציפו´ש....

אם דרך הקופה לרופא פרטי - אז לנוירולוג ישירות. אם דרך הקופה לא לפרטי - אז הפניה לפסיכיאטר. אצל שניהם תשיגי את אותה תוצאה
אפרת

tzippi

New member
אפרת, אין לי אפשרות לגשת לרופא פרטי

את מציעה ללכת לפסיכיאטר אך אדע שהפסיכיאטר מאבחן הפרעת קשב? ואני לא מבזבזת את זמני לריק ?

ציפי המודאגת ../images/Emo36.gif

בואי נבהיר משהו - החוק מייחב את קופות החולים לשלוח אותך לאבחון אצל פסיכיאטר, בקשי מרופא המשפחה שיפנה אותך לפסיכיאטר עם רקע בנושא או אם יש לכם יחידה פסיכיאטרית שממינית את הפונים, הסבירי למזכירה שאת מעוניינת בפסיכיאטר שיש לו רקע באבחון הפרעות קשב וריכוז. בעלי עשה את האבחון דרך קופת חולים, דרך פסיכיאטר - והוא היה מעולה והתברר שיש לו ידע מקיף. הרימי את הטלפון, קבעי תור לרופא המשפחה ובקשי הפניה, ואל תשכחי לעדכן אותנו!
אפרת

tzippi

New member
אפרת, תודה תור אני קובעת דרך

המרכז של לאומי אותו מאייש בנות שאנין להם הבנה אם לגבי הכשרת הפסיכיאטר. לפסיכיאטר יש את היכולת לתת מרשם ?

רק תגידי להם מה את צריכה

הם אולי לא ממש מבינות עניין אבל הן אמורות לדעת למי להפנות מתוך כל הפסיכיאטרים. כן לפסיכיאטר יש יכולת לתת מרשם. בהצלחה! אפרת

למעלה