חחחחח אדייייר
י יסמין טרוגובוף New member 6/2/04 #27 חחח ../images/Emo6.gif נחמד... נחמד................................. (but his hart belong to me! ME!!)
חחח ../images/Emo6.gif נחמד... נחמד................................. (but his hart belong to me! ME!!)
C ChipiM New member 5/2/04 #19 ברוכה הבאה!! אני מיטל... בטח תתמכרי גם את לפורום... אורלנדו החתיך!!!!!!!!
P p r u d e n s New member 5/2/04 #20 טוב, נו.../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי| אני שיר, וולקום בת כמה את? צפרי לנו קצת על עצמך
טוב, נו.../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי| אני שיר, וולקום בת כמה את? צפרי לנו קצת על עצמך
L love angle New member 6/2/04 #22 אוקי.. קוראים לי נוגה (בשבלכם נוגית ) אני בת 13 מתל אביב, והתחביבים שלי זה לחשוב על אורלי, לעשות יוגה, להעמיד פנים שאני יודעת לנגן בגיטרה ולאכול בכמויות!!! אם בא לכם לדעת דברים ספציפיים תשלחו לי הודעה ואני ישמח מאווד לענות לכן!! מווואה
אוקי.. קוראים לי נוגה (בשבלכם נוגית ) אני בת 13 מתל אביב, והתחביבים שלי זה לחשוב על אורלי, לעשות יוגה, להעמיד פנים שאני יודעת לנגן בגיטרה ולאכול בכמויות!!! אם בא לכם לדעת דברים ספציפיים תשלחו לי הודעה ואני ישמח מאווד לענות לכן!! מווואה
G g a g a New member 6/2/04 #25 ברוכה הבאה נוגה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif אני איריס, נעים מאוד אני בטוחה שתבלי בנעימים כאן ועכשיו שי צנוע לרגל הצטרפותך לפורום אני חולה על התמונה הזו ואני מסכימה עם הכיתוב מן הסתם
ברוכה הבאה נוגה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif אני איריס, נעים מאוד אני בטוחה שתבלי בנעימים כאן ועכשיו שי צנוע לרגל הצטרפותך לפורום אני חולה על התמונה הזו ואני מסכימה עם הכיתוב מן הסתם
ת תצ1 New member 6/2/04 #26 חחחחחחחח איזה חמודה!!!! ברור שאת יכולה להצטרף!!! בשמחה!!!!!! שייה לך הכי כיף בעולם!!!
C CastroGirl666 New member 7/2/04 #29 ברוכה הבאה...../images/Emo24.gif קוראים לי סופי ואני בת 15 מחולון... את יודעת שיש לך שם מאד מיוחד ויפה... כי יש גם כוכב נוגה ובלואזית קוראים לו וונוס- כוכב האהבה... (על תשימי ) לא משנה... ברוכה הבאה והנה תמונה קטנה בישבלך
ברוכה הבאה...../images/Emo24.gif קוראים לי סופי ואני בת 15 מחולון... את יודעת שיש לך שם מאד מיוחד ויפה... כי יש גם כוכב נוגה ובלואזית קוראים לו וונוס- כוכב האהבה... (על תשימי ) לא משנה... ברוכה הבאה והנה תמונה קטנה בישבלך