הי אנשים!

itai15

New member
הי אנשים!

שמתי לכם לינק לאתר אחלה......בואו בהמוניכם...

itai15

New member
אגב..

שכחתי להגיד: למי שיאהב את האתר, שישאיר הודעות בפורום-פשוט אלון ברמן (בעל האתר) מתחיל להשתגע לנו שם אז תשאירו הודעות ומפורטות. ביי.

Alon_b

New member
ואוו איתי תודה על ההמלצה ! !

ואוו איתי, תודה רבה שהמלצת על האתר שלי ! . הגעתי לכאן ממש במקרה, יש לי באתר החלומות הצלולים מונה מבקרים שבו אני יכול לראות קישורים לכל המקומות שמהם אנשים הגיעו לאתר שלי, אז אחד הקישורים הראה לי שמישהו הגיע מתפוז, לחצתי על הקישור והגעתי לפה לפורום ! . ;-) . טוב אז אם כבר המלצת על האתר שלי אז רק אוסיף כי חלום צלול ( נושא האתר שלי ) הוא חלום מדהים ומיוחד במינו שבו מודעים לגמרי בתוך החלום ויודעים שבעצם חולמים, עצם הידיעה הזאת גוררת מיד אפשרות של שליטה מלאה בחלום. . בזמן חלום צלול הכל נראה מציאותי לחלוטין מכל הבחינות, הכל מציאותי במליון אחוז לא במאה אחוז ! ולא רק מבחינת ראייה, ניתן למשש דברים וחפצים אותם רואים, להסתובב בזירה, לאכול, לשתות, לעוף, לדבר עם דמויות ואנשים ... בקיצור אפשר לעשות הכל, והכל מציאותי לגמרי בדיוק כמו עכשיו כשאתם קוראים את ההודעה ( ומה אם אתם בעצם חולמים עכשיו ? אז גם לשאלה הזאת יש תשובה שנקראת ``בדיקות מציאות`` , אלו הן בדיקות אשר בעזרתן תוכלו לדעת בוודאות אם אתם חולמים או ערים ) , זהו, ושוב תודה איתי. . אלון ברמן. .

למעלה