הי אנשים!

ilovem

New member
הי אנשים!

מה חדש? אתם לא מכירים אותי, או שחלקכם כן, כך או כך- קוראים לי יעל. מי נמצא בפורום הזה? כי אני מכירה שמות אבל לא כינויים... מה הכינוי של רואי? מי עוד נמצא פה? יש פה מישהו שביקר בפורום הדי מת שלי בהייד פארק?

היי! ../images/Emo13.gif

אני אורית-´וש- בת 13 מחדרה, והכי חשוב מעריצה גאה! של מייקל ג´קסון!!! ברוכה הבאה

ilovem

New member
אהה סתם..

יושבת עלה מחשב ומנסה להתחמק מלכתוב כל מיני סיכומים..אז אני משחקת אותה עושה משהו על המחשב...

eranmc

New member
חחח ילדה רעה!!! ../images/Emo6.gif

גם לי נתנו עקב אי מילוי מחויבות אישית. אבל מי עושה פחח יש לי לשמוע מייקל ג´קסון יותר חשוב... çause I´m baddddd i´m bad

ilovem

New member
חחחח

עזוב משימה! אני בחרתי לעשות את הסיכומים הללו! איזו טיפשה אני..זה פשוט עצוב כמה שאני גרועה.... בראסמי- שנותנים לי לסכם מבי"ס אני לא עושה. למה אין לי חיים? אם המורה שלי רוצה חומר על המשוררת רחל שתזיז את הישבן העצום שלה ותסכם עליה לבד!

eranmc

New member
חחחחחחחח תחזרי על מה שאמרת

נראה לי שאמרת "אני בחרתי לעשות את הסיכומים הללו" אני לא בטוח.

ilovem

New member
oooooooo

אז זהו......ששמעת טוב.......א נ י ברוב טיפשותי בחרתי ללכת לקורס הזה שחלק ממנו זה להכין פעילויות שכוללות סיכומים...כן כן, אני מודעת לכמה שאני טיפשה, אין צורך לידע אותי בזה....

הי יעל!

מה קורה? אני בת 12 וחצי והשם שלי באמת תותי.... אני מעריצה של מייק זמן מועט אבל חולה עליו הרבה...
! ברוכה הבאה! לא הייתי פה הרבה זמן כי המכשב שלי היה בתיקון.. ואני לא מבינה שום דבר שקשור למחשבים!
נ.ב. בת כמה את? תותי: אם מייק לא היה נולד העולם היה מזה משעמם!"

היי יעל !

Wolcome to the Best MJ Furom !!! ברוכה הבאה לפורום הכי מצליח של מייקל ג´קסון !:) מקווה שתהני , קוראים לי עדי ובתאריך ה-17/7/2002 אני אהיה בן 14 ! הכינוי שלי כפי שרואים הוא : MichaelJakcson2002 יש פה מעריצים בשפע !! Have a good Time

yahel14

New member
../images/Emo65.gifמזל טוף../images/Emo65.gif

היתה לי יומולדת 14 לפני חודשיים

ilovem

New member
היי אנשים!

פשש.....איזו קבלת פנים חמה......אני מרגישה פה אשכרה בבית.

shourka

New member
היייייייייייייי, זה גיל..

היי יעל מה המצב? זה גיללללללל....

HeartBreaker

New member
יעלייייי

יעלי מה המצב נשמה זאת אני (שיר!!) שמרי על קשר טוב כפרה?? LOVEEEEEE YOUUUUU

ilovem

New member
גילוש!!

כמה זמן לא דיברנו......טוב....א ת ה זה שלא החזיר לי אי מייל .........

למעלה