הי אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!

הי אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo14.gif

ואי איך היגעגעתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
החיים בלי אינטרנט יבשים למדיי
אלין עידכנה אותכם בכל מה שצריך!
ואני רואה שהמשחק לא הולך משהו
חחחחחחחחחחחחחחחח......לא נורא!!!!! ספרו קצת על עצמכם! הפכתי עולם שלם בשביל להקדים בשעה כי הייתי אמורה לבוא אל ענבל(חברה שלי) ב חמש כדי להיכנס לפה....והנה אני פה עכשיו.......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... דיי ממש היתגעגעתי לכולם!!
אלין הפקדתי ת'משחק ביידים טובות! תודה!!!! ואני פה עד 8 ואז מי יודע מתי נדבר שוב...ביינתיים בואו נהנההההההההההההה

דננננווושש../images/Emo25.gif

ואיייייייייייייייייייי......איזה יופי שאת כאן
בכלל אין בעד מה בקשר למשחק דוווקא נהנתי לעשות את זה!!! בקשר לפורום: יש הרבה חדשים...וזהו...אין הרבה חדש..חחחחחחחחחחחחחחח....

תיפי1

New member
דנה../images/Emo12.gif

איזה נחמד שאת באה לבקר...... גם אני היתגעגעתי

חחחחחחחחחחחחחחח....../images/Emo14.gif

תודה יפיייייתתתת..גם אני היתגעגתתתתתיייייייייי........

../images/Emo15.gif../images/Emo25.gifדנוששש יפתיייי התגעגעתי

יאאאא דנוש טוב שלטא נטשת אותייייייייי!!=( התגעגעתי כל כך!!!!!=(((( אפילו מושית החיפושית התגעגע כבר
... אז לזמן החזרה קבלי את המוטו שלנו דנושששש===>
+
=שליטה עולמית פור אווור!! מתה עליך טוב שחזרת יפיופההההה=) לא להעלם שוב טובוש?! מואהההההה

../images/Emo14.gifשרית ומושייתתתתתת../images/Emo14.gif

יוו שרית איזה מאמי כמו תמידד! מתה עלייך! תשמעי אני יהיה חייבת להעלם כי ניתקו לי ת'אינטרנט ואני עכשיו מחברה...אבל אני מבטיחה לבקר...

../images/Emo24.gif יא דנוששששש=(

שמעתי שניתקו לך!! למה!? בבקשה בבקשה שיחזירוווווו בבקשה!!! אני אכתוב לך נאום לקרוא להורים שלך===>בבקשה! לאאאאאאאא את לא הולכת יא קאקא=(...מי ישחק עם מושית!? חחחחחח ומי ישעשע אותי בזמני הפנוי?! איך אני אחיה בלעדיךךךךך לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחח...(הטלנובלה בין לבין...חחחחח) לא רציני עכשיו! למה ניתקו לך!? אני עצובה אוףףףףףףף=( את תכנסי מידי פעם באמת!?!?!?

ברור שאני יכנננננס!!../images/Emo14.gif

מילה שלי זאת מילה!!!!!!!! ואיך לא מתביישת להשאיר את מושית לבד? לא שמת אותה בהודעה.....חחחחחח.סתם! שריתו'ש.יווו איך אני מתה עלייך!!!! ניתקו לי ת'אינטרנט בגל שאחותי (האבלה) מתחצפת להורים אז החליטו לנתק ת'אינטרנט וזה הופל גם עליי

../images/Emo15.gifכן הא?

איך לא שמתי את מושיתוש?! לא נורא היא סלחבה לי!!..חחחחחח היא גם סולחת לך מאמי כמוני על זה שאת לא תיכנסי עוד הרבה!....אבל אני מחה שאת תיכנסי עוד לפחות! זה גם משו!! דנוש אטני מתה עליך מאודדדדדד אה ושכחתי להגיד לך נראה לי!!!!=0 ביום שלישי אני טסה לשבוע ככה שגם אני קצת לא יהיה פה הרבה...=)

../images/Emo15.gif...דנוש מקווה שאת עוד פההה

אני טסה לטורקהי...לשבוע ביום חמישי או שישי!! אגב הייתי אמורה לטוס מחרותיים...אבל בסוף זה ביום חמישי או שישי=\ לא נורא יהיה טוב! רציתי לשלוח לך מסר לספר לך דברים ולעדכן אותך אבל חשבתי על זה שממלא אין לך אינטרנט אז את לא תראי...=( אוףף

galgol21

New member
התגעגעתי לא הייתי ביום שהלכת..|לב-

ולא הספקתי להגיד שלום....(הלב בשביל המשחק)

חחחחחח..גללללללללל../images/Emo14.gif

גם ככה אף אחד לא שם על המשחק אז את יכולה להפסיייייייקקק חחחחחחחחחחחח....לא נורא עכשיו את יכולה להגיד שלום........חחחחחחחחחחחח....

galgol21

New member
ממצב? אז עכשיו תכינסי פחות?

דנוש.התגעגעתי הרבה זמן לא היית, ככה בלי לומר לי שלום(סתם...) מקווה לראות אותך הרבה

למעלה