הי אנשים

AceMagician

New member
הי אנשים../images/Emo13.gif

אחרי גלות ארוכה חזרתי, ואני מקווה להרבה זמן לפורום
החלפתי כבר שני ניקים לפני זה שאתם רואים עכשיו... אז אולי לא תזהו או תזכרו... לא נורא
פשוט היום גלשתי כשאני רואה פוק קידס וראיתי את העונה שאני הכי אוהב!! טיימרס!!! עם סוקוייאמון וגלאנטמון
ובדיוק עכשיו נכנסתי לאתר של WOLP-PACK PRODUCTIONS וראיתי שם את הלוגו של FRONTIER, ואז הציף אותי גל נוסטלגיה אדירררררררררררר! הייתי חייב לחזור! אחת האנימות השולטות! תגידו - אין שום דבר על עונה חדשה? משהו? היוצרים לא שינו את דעתם?

Digi Lista

New member
אהלן../images/Emo13.gif

אני זוכרת אותך,כיף לראות שחזרת מהגלות
עד כמה שאני יודעת היוצרים לא שינו את דעתם,היו דיבורים שאולי כן אבל אני לא יודעת מה קרה איתם...בכול מקרה תמיד אפשר לדבר כאן על העונה שאתה הכי אוהב וגם על בכלל,תרגיש ב

AceMagician

New member
תודה../images/Emo9.gif

לדעתי, טיימרס שולטת!! אחריה אדוונצ'רס, אחריה פרונטייר ואחריה הראשונה. למרות שאני די מתגעגע להתפתחויות של אגונימון וביוולפמון, קאזמון, וסוסאנומון היה חייה!!!! אוף!!! אני רוצה עונה חמישית כהמשך לטיימרס!!!

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

לדעתי העונה הראשונה הייתה הכי מוצלחת ואחריה טיימרס,לגביי פרונטייר והעונה השנייה הן מבחינתי תיקו...
גם אני בעד עונה חמישית כהמשך לטיימרס

קורורו

New member
ברוך השב!

אני זוכרת אותך! או לפחות את השם שלך ^^' למה אתה כ"כ אוהב את הטיימרס? אני שואלת ברצינות, כי אצלי היא העונה הכי פחות אהובה - וכשראיתי שדווקא אותה החזירו די התעצבנתי

למעלה