הי אנשים,שאלה לי:),

הי אנשים,שאלה לי:),

אני חיפאית, אני סובלת מאפי,שהתחדש בעקבות בעקבות תאונה.. מאוד מאוד אוהבת לרקוד הטריגר העיקרי שלי הוא אור מרצד,ועל כן אני לא יכולה להכנס לאף מועדון או דאנס בר.מה אני עושה? אני כ"כ רוצה לרקוד,כ"כ רוצה לצאת אין שום מועדון בארץ(בצפון) שמותאם ללוקים באפי? אני מאוזנת,כן.אבל לא רוצה לגרות את המחלה.לא רוצה ללכת למקום שתוך שניות יכול להביא אותי לפרכוס,חלילה. החבר הכי טוב שלי כבר שנתיים מתחנן ללכת לרקוד,ואת האמת?זה חסר גם לי..כ"כ. תודה מראש,ילדת החיים:) מועדים לשמחה

היי במקרה הרגע חזרתי ממועדון

תנסי פעם אחת לצאת למועדון, תקחי את אהחראיות והסיכון ותנסי אולי תראימ שאת מסוגל "להתמודד" עם הפילקרים במועדון, אין דרך אחרת לדעת.. אני אישית מוערב בקליקה של המועדונים/בארים ועוד לא שמעתי על מועדון שבמיוחד מתחשב בחולי אפי..

ניסיתי,לא מסוגלת.זה מה שעושה לי

את הפרכוסים.תוך שניות.חלילה.. אפילו את הEEG עושים לי בלי גירוי פוטי

tropical888

New member
אז אולי תנסי לדבר עם בעל המועדון

כמובן בשעות היום ולהסביר לו את המצב. יכול להיות שהוא יגלה הבנה ויהיה מוכן יום בשבוע או פעם בשבועיים לא להפעיל את אורות המרצדים. אולי אפילו תוכלי לומר לו שבימים שתגיעי תאמרי לו מראש???? לכי תדעי, יש הפתעות בחיים....... תהני ובנתיים תוכלי להפתיע את חברך ולהזמינו לחדרך עם מוסיקה האהובה על שניכם, כיבוי אורות, חברים, משקאות קלים ולרקוד עד השעות הקטנות!!

טלטול232

New member
פליקרים

שלום לכולם כתבתי פעם שהיתי בבית מלון ובערב יש הופעות , בקשנו לא להפעיל את הפליקר , ואיש התאורה אפילו לא שאל למה ומדוע ולא הפעיל. יש מודעות אצל אנשי תאורה. אבא של טלטול

למעלה