הי אנשים :) (וגם שאלה)

הסנאית

New member
הי אנשים :) (וגם שאלה)

אז ככה... אני בת 16 גרה בישראל ת"א.. בעיקרון נולדתי ברוסיה ועליתי בגיל 4 אבל זה לא משנה.. אז ההורים שלי תמיד היו אומרים שהם רוצים לנסוע לכמה שנים לחו"ל ואני לא ממש שמתי לב כי זה אף פעם לא היה רציני.. בקיצור פיטרו את אמא שלי לפני כמה זמן וכאילו הם ממש עושים צעדים רציניים של (הם רוצים לעבור לארהב אבל זה קשה אז לקנדה) ללכת לשגרירות הקנדית וכזה לשלם כסף לסוכנות שתמצא להם עבודה.. וכמובן אני קצת לא רוצה כי : שנה הבאה זאת השנה האחרונה שלי בתיכון וזה יהיה סופר סופר קשה להתחיל מהתחלה וחוצמזה יוצא אז שביזבזתי שנתיים מהחיים שלי בלעשות כל מני בגרויות ומבחנים שלא יהיו נחוצים שם. וגם הצבא שכאילו לא יתן יל פשוט לעבור לארץ אחרת שנה לפני. (אני לא יודעת אם אני רוצה או לא רוצה לשרת בצבא). טוב כל מה שכתבתי לא קשור לשאלה אבל... הם רוצים לעבור לקנדה לאיזשהוא מקום שנקרא ויניפוך, ויניפג משהו כזה... אז מישהו גר שם ? מישהו מכיר את המקום הזה? כי אני ממש רוצה לדעת את האמת איך לחיות שם ואם כדאי לעבור... אז פליז תעזרו לי :) הסנאית

Doctor Evil

New member
כן.. אני שמעתי משהו...

שמעתי שזה העיר הכי קרה בעולם.. ברצינות!

sivani

New member
ויניפג?!!? OMG

טוב זאת העיר הכי קרה בעולם עם למעלה מחצי מיליון תושבים זה במרכז קנדה ב-prairies וזה די סוף העולם זה נמצא במחוז מניטובה, וקפוא שם!!

only in english

New member
שלום!!!!!!!!!

אני חדשה בפורום..... אבל אני עברתי בדיוק מה שאת עוברת בשנתיים האחרונות... אני גרה בטורונטו קנדה ויניפג היא באמת עיר קרה המעלות ם מאוד נמוכות.. בקיצור גם לי זאת היתה השנה האחרונה בית ספר אבל עכשיו אני צריכה לעבור מבחן ואולי אני אלך ל י´´א שוב פעם...אני יודעת שזה קשה מאוד בשבילך את לא יודעת מה לעשות מה יקרה לך גם אני חשבתי על לימודים ועל הצבא וזה קשה מאוד אני מאוד מתגעגעת לישראל אבל אני מנסה להיתרגל אני יודעת שויניפג זה לא טורונטו אבל אנחנו באותו מצב..... אם תרצי לשאול אותי משהו אני אענה לך אם אוכל..... מקוה שקצת עזרתי

sivani

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo6.gif

המ...המ...עוד אחת מקנדה? שיר, אנחנו משתלטים

FriendlyFriend

New member
היי!

את גם מטורונטו? היי, אני נציגת טורונטו בפורום :) איפה בדיוק בטורונטו את גרה? (את יכולה לספר לי באייסיקיו או מסנג´ר אם בא לך....מה הכתובת/מספר?) ו...בת כמה את? והזאתי מת"א- אני אף פעם לא הייתי בוויניפג, אז אני לא יכולה לעזור לך
וברוכות הבאות

only in english

New member
אני גרה ב.......

north york..... זה חצי שעה מה downtown של טורונטו......אני רואה שיש פה הרבה נוער מ חוץ לארץ.......... מאיפה למשל?????????

only in english

New member
אני אוהבת את האוכל............

בישראל........ אני מתגעגעת לשוארמה ולעוד הרבה מאכלים שאין פה בטורונטו. בטורונטו למשל מוצרי החלב על הפנים בישראל פי אלף יותר טעים אין פה שום דבר שאני רוצה לאכול אני בכלל לא אוכלת פה כמעט אבל רק שתי דברים טעימים ישפה ואני אוכלת אותם בקביעות זה פופקורן ופיצה זהו!!!!!!!!!!!!!

only in english

New member
אופס........

מצטערת הודעה על האוכל היתה אמורה להיות תחת הודעות איזה אוכל אנחנו אוהבים בטעות התבלבלתי.............sorry

הסנאית

New member
שלום שוב :)

תודה לדוקטור איול וסיוני ו(לא יודעת איך קוראים לך-אונלי אין אינגליש?) :) על התגובות.. אני שונאת קור :( אז יש לי עוד כמה שאלות חדשות אם יש לכם כח לענות.. למי שאמרה שזה סוף העולם, למה את מתכוונת, כאילו ביחס לארצות הברית או לישראל שנגיד תל אביב זאת העיר הכי הכי מפותחת שם? ורציתי לשאול בעצם, איך התייחסו אליכם בביצפר כאילו ישר מצאתם חברים, או שיש שם אנטישמיות? זה מאד שונה מהבתי ספר בארץ? ונגיד יש מקצועות שלומדים שם ולא לומדים בארץ? ושאלה אחרונה, יש דבר כזה בגרויות אצלכם? או מבחנים סופיים- אתם עושים אותם בכיתה י"ב? תודה תודה תודה תודה זה ממש עוזר לי התשובות שלכם :)

only in english

New member
בעצם............

עוד לא הלכתי ל בית ספר כי רק הגעתי אבל ממה שראיתי בינתיים האנשים מאוד נחמדים..... יש לי פה ידידה שגרה בטורונטו 6 שנים היא אומרת שהילדים בבית ספר מאוד נחמדים........... אני לא יודעת לגבי ויניפג אבל אני לא חושבת שהיא שונה מטורונטו ביחס לאנשים...... אני כמוך שונאת קור אז קניתי מעיל מאוד מאו חם ועדיין קר לי אז תיקחי איתך מעיל חם מאוד או תקני כש תגיעי.... האם את בטוח עוזבת או שחושבים על זה????????????

sivani

New member
../images/Emo41.gif תשובות תשובות תשובות ../images/Emo41.gif

כשאמרתי שויניפג זה סוף העולם זה מן ביטוי כזה. אבל בעיקרון זה נמצא במרכז קנדה, לא יותר מדי קרוב לדברים טובים. זאת עיר מאוד מפותחת,אבל נו...מן סוף העולם כזה, כי זה באמצע המדינה. המ....בצפר: בבריטיש קולומביה לפחות יש 5 מקצועות חובה: מתמתיקה אינגליש-שזה בעצם ספרות מדעים, ובכיתה י"א את בוחרת 2 מתוך 3 פיזיקה, ביולוגיה, כימיה, מדעי כדור הארץ, ותכנות מחשבים. חינוך גופני והסטוריה\ג"ג (זה ביחד, ובי"ב בוחרים אחד מהם ללמוד מורחב) יש מבחני "בגרות" בסוף י"ב בלבד, וגם זה לא בכל המקצועות. אבל ברובם יש. אין פה בכלל אנטישמיות, לפחות בוונקובר.

למעלה