הי אני עידו

הי אני עידו

אני שחקן יוגי הו די טוב יש לי חפיסה שהכננתי מקלפים שונים ואני מקווה שמישהו פא בבית ספרי כדי שנוכל לשחק. (אני ב"א.ד.גורדון, תלאביב) (אף אחד לא משחק יותר!!!) מקווה להכיר כמה שיותר שחקנים וילדים בכלל.

לא כי..

לא, אבל היה לי המון קלפים נדירים שיוגי הו יצא (ההיתי בכיתה ב' ויצא לי בחפיסה רגילה אחת את הראש ואת הרגל הימנית של אקסודייה באמיתי) ושהוא יצא מהאופנה רק אני וכמה בני דודים שלי עוד שיחקו בזה, אז לא היה לי גיל וראש להשתתף בטורניר (למשל רק היום גיליתי שהיה טורניר ב16 למאי)

מההההההההההההההההההההה?????!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איפה הם מתבצעים בדרך כלל?!!?

impale

New member
אוקי.

כל יום רביעי ושבת יש בראשון לציון (שזה כמה? 20 דקות מתל אביב? ויש פעם בשבוע בהוד השרון.. בקרוב יהיה פעמיים בשבוע :X ופעם בשנה יש את האליפות הארצית הגדולה ^^)

קולללללללללללללל

יש לי רק כמה שאלות: 1 האם זה עולה כסף אם כן כמה בערך? 2 באיזה שעה זה? 3 ובאיזה מקום בדיוק בראשון לציון? תגיד לי בבקשה או עכשיו עכשיו או מחר בבוקר אני צריך ללכת לישון. תודההההההההה אני כבר לא צריך להשתעמם!!!

impale

New member
תשובות!

1-בכללי זה לא עולה כסף אבל פעם בשבועיים עושים טורניר בעלות של כ15 שקלים-כל הכסף הולך לשם קניית פרסים(שהם חבילות קלפים) 2-זה בימי רביעי ושבת בשעה 5. הטורנירים בתשלום מתחילים בסביבות 1... לגבי כל טורניר בעלות ניתן מידע מראש לפי סוג הטורניר(זוגות שלשות סינגלים) וסוג הקרב(סוויס-נקאאוט,סוויס בתים וכדומה..) 3-המקום הינו רציפי האוטובוסים התחנה המרכזית החדשה של ראשון לציון-"שער ראשון". השימוש הינו בקלפים מקוריים בלבד. לא ביפנית וכדומה... ולפי הבאן ליסט הנוכחי (ללא ריבורן\דארק הול וכדומה...)

איך אני מגלה איזה קלפים אסורים?

(אני חושש שהחפיסה שלי מלאה בהם) כלומר לא קלפים מזויפים כל תינוק יודע לזהות אותם. קלפים אסורים אני צריך לדעת.

impale

New member
תגובה.

אם תפרסם דק אני אוכל ללהגיד לך מיד מה שם אסור ומה מותר ^^ ויש רשימה לינק בפורום באחד המקומות ^^

יש לי דק של ..

8 קלפי קסם 14 קלפי מלכודת ו32 קלפי מפלצת. ממוצע הכוכבים שלי הוא 4.56476 יש לי שני מפלצות שילוב (שהן מתוך ה32 מפלצות) ממוצע ההתקפה וההגנה הוא 2134 ו1593. ואחד ממפלצות השילוב הוא elemental hero wildedge שהוא 2600 התקפה 2300 הגנה והאפקט שלו הוא לתקוף את כל המפלצות של היריב בבת אחת (אני דואג שהוא קלף אסור, האם הוא?) אה ודרך אגב הדק שלי בסדר?

impale

New member
אי אפשר לדעת לפי סטטים.

צריך לראות את הדק עצמו... אבל בעקרון תנסה לסדר את זה בסביבות ה 20 מפלצות 13 קסמים 7 מלכודות גם הקטע של התקפה-בעקרון רוב הדקים היום הם לא דקים שמכילים מפלצות התקפיות כל כך :X

אני יודע זה היה בנושא אחר בכלל.

מה שכתבתי היה לשאול אם הדק שלי בסדר עכשיו אני אכתוב את הקלפים שלי

והדק שלי הוא:

מפלצות (כמה מהם בסינית\צרפתית אבל אין להם אפקט אז זה לא משנה): elemental hero wildedge, goblins attacke,2 7-colored fish twin-headed thunder dragon, nanobreaker, ruy kokki, 3 blue eye white dragon,ocean dragon lord-neo daedalus,kaiser sea horse,familiar-possessed-hiita,vampire genesis,luster dragon #2,luster dragon,d.d.survivor ,familiar-possessed- wynn,jack's knight,sea serpent warrior of darkness,judge man,dancing fairy,harpie's brother,great angus,red-eyes b. dragon, wingweaver. מלכודות: pole position,d.d.dynamite,2 spellbinding circle,2 trap hole,grave lure,robbin goblin,non-fusion erea, skull invitation,xing zhen hu,soul demolition ,covering fire,shif, !roll out קסמים: chthonian alliance,re-fusion,change of heart,double attack,fissure,monster reborn,after the struggle,dark hole.

impale

New member
אוקי..

נתחיל בזה שיש כאן קלפים אסורים: monster reborn change of heart dark hole דבר שני: קלפים בסינית וכדומה.. זה לא משנה אם יש אפקט או לא-הם אסורים ~~" והקרבות של 2 בלי אפקט תעיף.. וגם את vampire genesis תעיף ~~" ועכשיו חשוב להשיג קסמים חדשים X:

impale

New member
תשובה.

קראת את אפקט הזימון של גינסיס? לפי מה שאני רואה-אין לך איך לזמן אותו למגרש בכלל... ויש במשחק מפלצות הדורשות הקרבה של 2 מפלצות עבור הזימון שלהם לדוגמת הדרקון הלבן הדרקון השחור ורבות אחרות... המשחק היום לא מבוסס התקפה נטו-כל מפלצת שתזמן תמור די מהר... לא משנה כמה היא חזקה וגדולה.. יותר חשוב שתשמור על מספר הקלפים אשר תחת שליטה שלך (קלפים שביד ובמגרש) וזימון מפלצת הדורשת 2 הקרבות הורס לך 2 מפלצות כדי לזמן אם היריב יהרוס את ההקרבה בהזרת מלכודת יוצא שאתה מאבד 3 קלפים והוא מאבד רק 1 אם הוא יהרוס בעזרת בסורסרר יוצא שאתה מאבד 3 קלפים והוא לא מאבד שום קלף בכלל....1

זה לא נכון מצדי..

יש לי אסטטגריות (אני יודע שכתבתי עם שגיאת כתיב אבל אני לא יודע לתקן) שמצריכות שהמפלצת תשאר כמה שיותר זמן\"תשמור" על אחרות. וחוץ מזה, בשביל מה יש מנטרלי קסמים ומלכודות כמו לדוגמא: xing zhen hu? וחוץ מזה, נראה לך שאני אשים קלף שמצריך 2 הקרבה שיש ליריב קלף הפוך? לא. אני פשוט לא הראה לו שיש לי מפלצת חזקה, (אלא אם כן הוא כבר יודע את זה) אשלח מפלצת חלשה יותר אבל לא יותר מדי להסתכן, אם הוא לא הפעיל, סימן שאין לו קלף מתאים. אם כן אז במילא נפתרתי מהקלף הזה. ובקש ל גניסיס צדקת. פשוט היה לו אפקט ערוך ערוך ולא היה לי כח להסתכל. דרך אגב מהו מצריך?

impale

New member
תגובה.

הקטע שגם אם אין לו כלום במגרש-יהיה לו משהו ביד.. לא חסרים משמידי מפלצת דבר שני- xing zhen hu לא מבטל. הוא רק "מונע זמני" וניתן להפעיל אותו רק אם יש ליריב 2 קלפים הפוכים. דבר שלישי-בשביל גינסיס אתה צריך להרחיק מהמשחק "ומפייר לורד" מהמגרש שלך.. רין לך ומפייר לורד בדק :X

למעלה