הי! אני יוני בן 16..

הי! אני יוני בן 16..

אני בדרך כלל נמשך לנשים... אבל בשנה האחרונה גיליתי שאני ממש נמשך לבנים.. וגם היה לי איזה מישהו, וזה היה משהו ממש קצר.. זה אפילו לא הייתה אהבה או חיבה , סתם סיפוק מיני.. הבעיה שהדבר הזה כ"כ נתקע לי בראש שאני חושב שאני הומו.. אני לא יודע מה כבר לעשות? ומה לומר לחברים וזה.. תודה

ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

הי קודם כל יש לך שם יפה :) אני יוני, בן 24, הומו מוצהר. אתה רק בן 16 ויש לך את כל הזמן שבעולם לחשוב עד שתבין מה הנטיה המינית שלך. לפי מה שכתבת אני לא יכול לדעת אם אתה הומו/סטרייט/ביסקסואל, על זה רק אתה יכול לענות, ואם תרצה תוכל לשאול את עצמך על השאלות הבאות: איך מתבטאת המשיכה שלי לנשים? ולגברים? האם אני רואה את עצמי בקשר עם בחורה/בחור/לא משנה? ממה אני מגיע לסיפוק מיני? רגשי? בשלב הזה אין הכרח שתספר לחברים, ולפני שמספרים, אני ממליץ, להעלות את הנושא בכלליות (מה דעתכם על הזמר ההוא שיצא מהארון, על ההוא מהכיתה המקבילה שנראה הומו) ולראות איך הם יגיבו. תעדכן אותנו

הי יוני ../images/Emo9.gif

קודם כל תודה, התגובה שלך מאוד יפה. ולא יודע.. בקשר למה שאמרת לשאול את עצמי, תראה.. לא אכפת לי גברים , נשים, אני אוהב אינטימיות ומיניות (ואין מה להתבייש בזה ) עושה לי טוב להיות עם נשים וגברים כאחד, אם אני רוצה גבר נאה או אישה נאה שמעוניינים, אני מעוניין. זה טבעי שזה יקרה לי? ידידות שלי תמיד יודעות הכל עליי, אני ממש גלוי ואין הרבה שנאה להומואים איפה שאני גר (ת"א) ובקשר לגיל, מה עדיף שבגיל 20 אני יהי מבולבל או שאני אדע מה אני מעכשיו?

חשבתי לעדכן אתכם..

פעלתי לפי העיצה שלך ודיברתי עם החברים שלי (הבנים שלא יודעים) מה דעתם על הסידרה "הכי גאים שיש" (מה לעשות לא היה לי רעיון יותר טוב ופחות שקוף להעלות את הנושא :p) אז הם אמרו שפעם אחת הם ראו את הסדרה וכמעט הקיאו ואחרי שניה הם כיבו את הטלויזיה ו"ניקו" אותה.. אני לא חושב שכדי לספר להם.. מה דעתכם? אולי בכלל אני צריך לוותר על חברים כאלה?

bios

New member
ברוך הבא, יוני! ../images/Emo140.gif

בהכי גאים שיש יש לפעמים סצנות מין די בוטות שלמי שלא רגיל יכול להיות קשה לראות. לכן לא הייתי מחליט החלטות גדולות, כמו לוותר על חברים, על בסיס התגובה של חברים שלך לסדרה הזאת. זה מאוד שונה מהתגובה כשמגלים שמישהו שאתה מכיר ואוהב הומו. אני הייתי ממליץ לך כמה דברים לגבי החברים: א. אולי כדאי לחכות עכשיו עם הגישושים ולצבור ביטחון ב. להשתמש במשהו יותר עדין (למשל, עברי לידר) ג. לדבר עם כל אחד בנפרד. כשאנשים ביחד הם עשויים להגיב בצורה שונה ופחות אמיתית בהצלחה!

yoni253

New member
לפני שאתה מספר,תיהיה בטוח מה אתה.....

כי אתה לא נראה בטוח ואתה צריך להיות שלם עם זה

תודה על התגובה |3>|

ניסיתי עוד משהו חוץ מהכי גאים שיש, כי ידעתי שזו סדרה מוקצת, ואין כ"כ אקשן פורנו מטורף, הא? אסור בכלל להראות אברי מין זיכריים כאילו.. וחלק מהשחקנים הם בכלל סטרייטים... אבל ניחא , אתה צודק. אני לא יודע אם אתה מכיר אבל אני וחברים שלי אוהבים לראות "נשות הכדורגלנים" או "FootballersWives" ובאחד הפרקים רואים שנוח (דמות) מנשקת דמות אחרת.. וזה היה בקושי נשיקה והם אמרו שהם עוד שניה מקיאים, ושהם שונאים הומואים. לדעתי אפילו אם הייתי סטרייט לא הייתי שונא הומואים.. (אבל אולי אני בכלל לא אובייקטיבי :X ) תודה על התגובה

רסקול

New member
כמו כולם פה, החברים יכולים לחכות

דבר ראשון אתה חייב לדעת מי אתה, באמת. הרי אין טעם לספר לכולם שאתה הומו, אם זה היה ענין חד פעמי ולא יחזור יותר. אחר כך , אני ממליץ תמיד, לספר לחברה הכי טובה שלך. אחד הדברים שמאפיינים הומו-אים זה שיש להם את החברה [אגב, נושא קשה בפני עצמו], ולה הם מספרים הכל. רק בסוף, לפני ההורים או אחרי ההורים תספר לחברים, אם בכלל.

אתה חושב שיהיה יותר טוב

להסתיר את זה מפני החברים? כי אני יודע שאני הומו (ואו, אמרתי את זה?) כאילו זה ברור הייתי עם חבר שלי שבועיים, הייתי דלוק על כמה סטרייטים.. וכשהייתי עם "חברה" שלי לא הרגשתי את אותו הריגוש (אין לי מושג איך להסביר את זה , אתה בטח יודע) כמו שהיה לי עם גבר. זה לא מעכשיו, אני חושב שאתה תמיד יודע שאתה כזה ורק אחרי כמה שנים אתה משלים עם זה, לא? ההורים שלי כבר יודעים ותומכים בי.. (ידעתי שלא תיהיה שום בעיה, לאמא ואבא שלי יש מלא חברים הומואים ולסביות ובי וט"ג) הבעיה היחידה היא עם החברים בנים שלי. כי "ה" חברה (ב "ה" הידיעה) כבר יודעת, וגם עוד כמה. ועוד שאלה, אם איך שאני מרגיש אתה חושב שזה עדיין יכול להשתנות? כי אני לא רואה את זה משתנה, להיפך התחושות האלה מתחזקות משנה לשנה.

רסקול

New member
מנסיוני האישי ביותר

בגילך כבר ידעתי היטב מה מתאים לי, והסתובבתי רק עם הומו-אים, ושכבתי בלי הפסקה עם הומו-אים - כלומר עד היום כמעט.אז לי לא היתה בעיה כלל בזיהוי עצמי כהומו. להשתנות? אם אתה יודע שאתה הומו, אם השלמת עם הנטייה המינית שלך, כנראה שלא, מהצד השני, אם יבוא לך על בחורה, לך על זה ואל תכנס לכל מיני הגדרות מחייבות.

למעלה