שוב שכחתי את התמנון!
S shely2 New member 7/5/03 #24 זאת רייסטגירל... אני בטוחה שיהיה לך הרבה יותר קל להבין את כל העלילה ואת הרגשות של רייסטלין ושל האחרים אם תקרא קודם את הרשומות ואז את כבשן הנשמה... לי זה עזר...
זאת רייסטגירל... אני בטוחה שיהיה לך הרבה יותר קל להבין את כל העלילה ואת הרגשות של רייסטלין ושל האחרים אם תקרא קודם את הרשומות ואז את כבשן הנשמה... לי זה עזר...
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 9/5/03 #26 אני קראתי קודם את כבשן ../images/Emo110.gif וזה בהחלט עזר לי, כי בכבשן מספרים בעיקר על רייסטלין וברשומות - מה לעשות - מספרים בעיקר על תניס.
אני קראתי קודם את כבשן ../images/Emo110.gif וזה בהחלט עזר לי, כי בכבשן מספרים בעיקר על רייסטלין וברשומות - מה לעשות - מספרים בעיקר על תניס.
ס סנדרין New member 4/5/03 #7 ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo142.gif אני לא מציעה לך להכנס לפורום לפני שתסיים לקרוא את סדרת הרשמות, הטרילוגיה הראשונה של הרומח. מסתובבים כאן ספוילרים עצבניים שאוהבים לנשוך ניוביז.
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo142.gif אני לא מציעה לך להכנס לפורום לפני שתסיים לקרוא את סדרת הרשמות, הטרילוגיה הראשונה של הרומח. מסתובבים כאן ספוילרים עצבניים שאוהבים לנשוך ניוביז.
ר רייסטלין מאגר New member 4/5/03 #8 ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif ורותם צודקת, באמת יש כאן מלא ספוילרים. אמנם חלקם מסומנים, אבל רק אלה שקשורים למלחמת הנשמות/אגדות. ספוילרים אחרים, ולרשומות במיוחד, רצים כאן באופן חופשי.
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif ורותם צודקת, באמת יש כאן מלא ספוילרים. אמנם חלקם מסומנים, אבל רק אלה שקשורים למלחמת הנשמות/אגדות. ספוילרים אחרים, ולרשומות במיוחד, רצים כאן באופן חופשי.