הי אני חדש פה!

הי אני חדש פה!

טוב אני לא כל כך מבין מה קורה פה , אבל מישהו יכול ליכתוב לי איך לעזאזל אני נירדם עכשיו?

לאט ובזהירות...

מתקשרים להעיר את גברי {יש פה כמה תנסה עד שתצליח להגיע לנכון} קח חלק מהזנב שלו, תשרה אותו במיים חמים ארבעה ימים תסנן את המיים 3 פעמים במשך כל הארבעה ימים תתרכז במיים ותסתכל רק עליהם! תחזיר לו את החתיכה מהזנב.. קח בכפית קצת מההילה הירוקה שלו שים אותה במיים. תערבב, תערבב עוד קצת... תחכה שעתיים.. אל תפסיק להסתכל על הכוס.. תחזור למחשב, תספר מה קרה למיים, ואז בטח תרדם כמו מניאק אחרי ארבעה ימים של ניסוי כמו מניאק :) תהנה..

האמת שיש שיטה מאוד פשוטה ויעילה

שמאפשרת לך להרדם מתי שאתה רק רוצה.היא מוכרת לרוב משתתפי הפורום הזה.אבל אם נכתוב לך אותה,עלולים גם אנשים אחרים לראות אותה ולהשתמש בה ואז

חסל סדר נדודי שינה ונודדי שינה ואתה

יכול לדמיין לעצמך,ללא קושי,מה יהיה ההמשך-יסגרו לנו את הבאסטה,סליחה את הפורום!!!

אז אני שואל אותך בכנות,אחי,

זה הגיוני שאנחנו,במו ידינו,נכרות את הענף שעליו אנחנו [לא] ישנים ?!?!?!

דנטל

New member
כי אנחנו מתוסבכים

אצלי זה תמיד היה ככה ואני חושדת שיש לי פאזה מאוחרת ובטח גם מתחים. כל השאר סתם מתוסבכים.

אנחנו לא

|זה הם הדפוקים וביגלל שהם כאלה אנחנו מסבכים את עצמנו בנסיון להבין אותם! בעצם את צודקת אנחנו מתוסבכים

Evil Gremlin

New member
מה קורה

ספור כבשים... למרות שבד"כ אתה מפסיק לספור כי פתאום אתה מתאר לך את הכבשים ביותר מדי פרטים וחושב על מה הם חושבים ועושה כל כבש מיוחד במינו ובסוף אתה נכנע ולא הולך לישון... הי זה שוב אני, חזרתי

למעלה