הי! אני חדש כאן!

• פותח הנושא yoo
  • פורסם בתאריך

yoo

New member
הי! אני חדש כאן!

עברתי תאוריה בפעם הראשונה, עכשיו הגיע הזמן בשבילי ללמוד נהיגה, אז ככה, אני רוצה לברר עלויות (לא מורים) רק עלויות... צריך שכמה יגידו לי כמה מורים לוקחים בממוצע על שיעור... תודה רבה

mc bige

New member
תלוי

באיזה אזור אתה בארץ.. אני יודע שבאיזור גוש דן לוקחים בממוצע איזה 80-85 שקל... בדרום זה יותר זול ולגבי הצפון אין לי מושג

yoo

New member
אני בראשון לציון...

זה גוש דן על גבול הדרום (נס ציונה זה נחשב כבר דרום נכון?) תודה רבה :) ד"א את התאוריה עברתי בבית ספר, וקיבלתי פתק אישור, אני צריך לקחת אותו למשרד הרישוי?

pompii

New member
בראשון כמעט כל המורים לוקחים 85

אם אתה רוצה אני יכולה להמליץ לך על מורים טובים מראשון

yoo

New member
תודה רבה לכולם על התשובות ../images/Emo13.gif

היום עברתי שיעור ראשון (רציתי לברר מחירים כדי שלא יעבדו עלי או משהו) והוצאתי טופס ירוק... תודה רבה לכם :)

dyer

New member
אני מאמין ש...

יש דברים שלא צריך להתקמצן בהם. אני יכול למצוא מורה פרטי גם ב50 שקל. אני אבל לקחתי מורה ממש טוב, שלימד אותי ממש טוב, ובניגוד למורים אחרים הוא לימד אותי לנהוג ולא לימד אותי איך לעבור טסט (למרות שגם את זה הוא עשה). ואני אמנם עברתי בטסט שני, אבל עדיין אני מרגיש כמו מלך העולם, אני נוהג ממש טוב ורואה המון אנשים שהם נוהגים שנה שנה וחצי אבל אין להם בכלל מושג.

הייי קודם כל מזל טוב..

גם אני עברתי תיאוריה ראשונה.. עכשיו אני גם לומדת נהיגה ועולה לי 80 שקל לשיעור שזה בערך איזה 40-45 דקות...

yoo

New member
כן גם לי זה ככה...

אוקי אתמול עברתי שיעור ראשון והיה כייף
בהתחלה זה היה מפחיד כזה...איכשהו חשבתי שזה יותר קל והתחילו לחזור לי כמה סיוטים שהיו לי בעבר (שהייתי קטן הייתי חולם הרבה שאני חייב לנהוג באוטו בכביש סואן כמובן שלא ידעתי אייך והפחד אכל אותי) אבל התרגלתי די מהר, והוא אמר שהשליטה שלי בהגה מצויינת בשביל שיעור ראשון ^_^ (טוב כנראה שכל השנים של משחק בסימולטורים השתלמו) קצת התבלבלתי בהתחלה בעניין עם הקלאץ' (חשבתי שהוא רק משחרר משהו, ונבהלתי שהאוטו התחיל ליסוע ששחררתי אותו!) אבל אני מעריך שאני אתרגל, בכל מקרה אני מאוד מרוצה מהמורה, (המליצו לי עליו) והספקתי די הרבה בשביל שיעור ראשון... חוץ מזה, אנשים פתוחים זה תמיד טוב... בכל מקרה, אני מקווה שאני אצליח, תודה לכולכם :)

yoo

New member
ד"א

כולם בהתחלה נצמדים למכוניות חונות? הוא שאל אותי כל הזמן, למה אתה נצמד למכונות שחונות? אז עניתי לו: "כי אלו שנוסעות יותר מפחידות!"

למעלה