הי אני חדשה :) אני בת 25 (לא ממזמן:) ויצאתי מקשר (שוב, לא ממזמן:), וזהו לבינתיים.
E exterior New member 27/3/06 #1 הי אני חדשה אני בת 25 (לא ממזמן ויצאתי מקשר (שוב, לא ממזמן, וזהו לבינתיים.
E exterior New member 27/3/06 #5 ../images/Emo9.gif, אומרים שהרווקות זה הכי הכי, אז מתוקף הנסיבות, גם אני "החלטתי" לנסות
ק קושקושית מתולתלת New member 27/3/06 #6 אם לא תנסי לא תדעי וזה בהחלט יכול להיות חלק מעניין בחיים תלוי איך לוקחים את זה!
E exterior New member 27/3/06 #7 אל דאגה, מתכוונת להנות מכל רגע בחזרה לפאבים, מועדונים, דאנס-בארים, ופיק-אפ בארים. כבר שכחתי קצת איזה כיייף זה ונפסיק קצת עם הבילויים הכבדים יותר כמו בתי קפה/מסעדות/סרטים/בילוי בבית.... יהיה רק טוב
אל דאגה, מתכוונת להנות מכל רגע בחזרה לפאבים, מועדונים, דאנס-בארים, ופיק-אפ בארים. כבר שכחתי קצת איזה כיייף זה ונפסיק קצת עם הבילויים הכבדים יותר כמו בתי קפה/מסעדות/סרטים/בילוי בבית.... יהיה רק טוב
E exterior New member 27/3/06 #10 עדיף לתקופה ולא לתקופות , טוב- לפחות החורף עבר. עדיף להיות רווקה בקיץ ולא בחורף...(ככה החברות הרווקות שלי אומרות...) נחיה ונראה
עדיף לתקופה ולא לתקופות , טוב- לפחות החורף עבר. עדיף להיות רווקה בקיץ ולא בחורף...(ככה החברות הרווקות שלי אומרות...) נחיה ונראה
א ארטיק בקיץ New member 27/3/06 #11 מסכים לגמרי ובנימה אופטימית זו ארטיק מאחל לך לילה טוב וחלומות פז-גז
B Barvazoom New member 27/3/06 #13 תבורכי על בואך חביבתי! ../images/Emo152.gif תהני לך פה, כמו שאני אומרת לכולם: יש פה אחלה חבר'ה. מנהלנו היקר נעלם תדיר אבל אנחנו אוהבים אותו... :]
תבורכי על בואך חביבתי! ../images/Emo152.gif תהני לך פה, כמו שאני אומרת לכולם: יש פה אחלה חבר'ה. מנהלנו היקר נעלם תדיר אבל אנחנו אוהבים אותו... :]
צ צפניה בן שבתיאל New member 27/3/06 #14 אני עסוק מאוד ../images/Emo3.gif יש לי עבודה לכתוב עד סוף השבוע הבא. מרגש הא?