הי! אני חדשה

T zer

New member
../images/Emo13.gifחרדית יקירתי ....

סתם שאלה, את יורדת לו? אני מניח שאת רצינית בשאלתך ולכן אענה לך ברצינות. לא!!! אסוך לרדת אחד לשני ע"פ ההלכה . את הספר "הלכות נידה" של הרב מרדכי אליהו את מכירה? אם לא אז קיראי אותו ושם תקבלי תשובה ביתר פרוט.

אני יורד לו.

ואת זה קיבלתי מהרב שלי. אין שום איסור עלי לרדת. ואגב! לאותם שאומרים שאני גורמת לו להוציא זרע לבטלה. אז קודם כל! אני נזהר לא להוציא. וחוצמזה כמעט לכל הפוסקים זה לא נקרא זרע לבטלה, כיון שהוא עסוק במצוה. ועכשיו אני לא מבינה. לרדת ולגעת בי למטה מסביב ל... כן מותר?

עדן2006

New member
כדי שההודעות שאת כותבת לא יישלחו3

פעמים(אני מבינה שאת מסלולאר)אז איך שאת מסימת לשלוח הודעה.צאי מהחיבור של האינטרנט וכנסי שוב.ככה זה כששולחים מסלולאר

T zer

New member
מבדיקה נוספת בעיניין הירידות אז..

אסור אסור אסור...לא לאישה ולא לגבר דפדפי בהלכות נידה .

daniella1980

New member
נו, ברור.

אחחח חבל שהעולם הדתי כלכך אנטי נשים, כלכך שוביניסטי ומדכא ולכן גם פג תוקף אם מסתכלים על העולם שלנו היום. חבל, הדת יכולה להיות יפהפיה בערכיה ומוסריה, אם לא הייתה כלכך פוגענית נגד נשים שמחונכות לכך מלידה ולכן גם חיות עם כך בשלום ובהשלמה.

היא אמרה שהוא לא יורד לה, על זה כל

השרשור... כי היא לא יודעת אם מותר, אז הוא לא יורד לה

אני סתם חשדן?? או שיש פה עוד מישהו

שכל העסק הזה עם הלשון זכר מריח מסריח.. בטח סתם טרול שנהנה לסובב את כולם..

אני יורד לו.

ואת זה קיבלתי מהרב שלי. אין שום איסור עלי לרדת. ואגב! לאותם שאומרים שאני גורמת לו להוציא זרע לבטלה. אז קודם כל! אני נזהר לא להוציא. וחוצמזה כמעט לכל הפוסקים זה לא נקרא זרע לבטלה, כיון שהוא עסוק במצוה. ועכשיו אני לא מבינה. לרדת ולגעת בי למטה מסביב ל... כן מותר?

אני יורד לו.

אומנם את הספר של הרב אליהו לא קראתי

אבל ספר אחר כן קראתי והוא בהחלט מתיר את העניין (ואפילו חושב שזה חיוני). ובכלל אני לא מחזיק מהרב אליהו. נדמה לי שזה הוא שאסר לחתום על כרטיס לתרומת אברים וזאת בניגוד לרוב הרבנים שכבר יצאו מהחושך ומתירים זאת. כמו שכתבתי, גם הרמב"ם בעד :) קיצור, גברת, מותר מותר מותר ואף מומלץ. אם בעלך מוכר לך שאסור אז אולי פשוט לא בא לו הוא שדווקא בסוגיא הזו הוא בוחר ללכת לכיוון החומרה.

למעלה