סתם שאלה, את יורדת לו? אני מניח שאת רצינית בשאלתך ולכן אענה לך ברצינות. לא!!! אסוך לרדת אחד לשני ע"פ ההלכה . את הספר "הלכות נידה" של הרב מרדכי אליהו את מכירה? אם לא אז קיראי אותו ושם תקבלי תשובה ביתר פרוט.
ואת זה קיבלתי מהרב שלי. אין שום איסור עלי לרדת. ואגב! לאותם שאומרים שאני גורמת לו להוציא זרע לבטלה. אז קודם כל! אני נזהר לא להוציא. וחוצמזה כמעט לכל הפוסקים זה לא נקרא זרע לבטלה, כיון שהוא עסוק במצוה. ועכשיו אני לא מבינה. לרדת ולגעת בי למטה מסביב ל... כן מותר?
אחחח חבל שהעולם הדתי כלכך אנטי נשים, כלכך שוביניסטי ומדכא ולכן גם פג תוקף אם מסתכלים על העולם שלנו היום. חבל, הדת יכולה להיות יפהפיה בערכיה ומוסריה, אם לא הייתה כלכך פוגענית נגד נשים שמחונכות לכך מלידה ולכן גם חיות עם כך בשלום ובהשלמה.
ואת זה קיבלתי מהרב שלי. אין שום איסור עלי לרדת. ואגב! לאותם שאומרים שאני גורמת לו להוציא זרע לבטלה. אז קודם כל! אני נזהר לא להוציא. וחוצמזה כמעט לכל הפוסקים זה לא נקרא זרע לבטלה, כיון שהוא עסוק במצוה. ועכשיו אני לא מבינה. לרדת ולגעת בי למטה מסביב ל... כן מותר?
אבל ספר אחר כן קראתי והוא בהחלט מתיר את העניין (ואפילו חושב שזה חיוני). ובכלל אני לא מחזיק מהרב אליהו. נדמה לי שזה הוא שאסר לחתום על כרטיס לתרומת אברים וזאת בניגוד לרוב הרבנים שכבר יצאו מהחושך ומתירים זאת. כמו שכתבתי, גם הרמב"ם בעד קיצור, גברת, מותר מותר מותר ואף מומלץ. אם בעלך מוכר לך שאסור אז אולי פשוט לא בא לו הוא שדווקא בסוגיא הזו הוא בוחר ללכת לכיוון החומרה.