הי, אני חדשה-

הי, אני חדשה-

רציתי לדעת, אם יש עוד מישהי שיש לה כאבים בשדיים. במשך החודש. ולא רק לפני מחזור. או שזו רק אני.
הייתי אצל כירורג שד ואין לי כלום.
זה יכול להיות עוד תסמין של אנדומ' שאובחנתי לפני כמה חודשים?
ניסיתי להיכנס יותר משנה להיריון ולא הצלחתי, חשבתי שנדפקתי בגלל שחייתי על גלולות למניעה מאז שאני בחורה
עד שאובחנתי, ביינתיים אני עם גלולות.
אני מתביישת לשאול את הרופא כי נראה לי שזה לא קשור.
לא קראתי על זה בשום מקום בשום מאמר, בשום אתר ובשום פורום. יש מישהי אולי?
זה יכול לעבור לשדיים?

וגם תחושה של וירוס כזה- חום קור

כמובן שזה מצטרף לכל שרשרת הכאבי בטן, שלשולים ועצירות לסירוגין.
אני אפילו המצאתי משהו חדש.
זה עצירות של שלשולים. שזה שילוב של שניהם (סליחה על התאור)
כאבי מחזור לא עלינו, כאבי ביחסי מין ואחרי. כלומר. כל החבילה.
כל זה במחזור ובביוץ.
מוכר אולי למישהי? אני נורמלית?

זואילי

New member
לגבי אלה

גם אצלי זה ככה - חום קור וגם, בד"כ חום הגוף שלי גבוה מה"נורמה".
גם תופעת העצירות של השילשולים - עם כל הצירוף ההזוי הזה - היה לי. (עבר אחרי ניתוח אצלי).
וגם כל השאר שציינת.

מוכר.
את נורמלית.
אולי אנדואית...

גיגי351

New member
גם אצלי

אצלי גם יש משום מה כאבים אחרי קיום יחסי מין ...מעין תחושה של צריבה .......וגם כאב מהסוג של תחושת "קריעה" כאילו הרגע מסרתי את בתוליי לשטן..

kikona126

New member
ברור שנורמלית

כל האחרות לא נורמליות!!!
אז ככה: את לא המצאת את העצירות שלשולים, זה קורה לטובות ביותר ואנחנו הטובות ביותר!!!

גלי חום קור? באיזה תדירות? באיזה תקופה זה קורה לך? בימים של המחזור זה נורמלי, כל הגוף משתגע. אם זה במשך החודש, יכול להיות שבגלולות שלך אין מספיק הורמונים או יותר מידי בשבילך ויכול להיות שזה בגלל ויטמינים... וכל מיני דברים הקיצור, לבדוק! (ולא לדאוג זה דבר שהוא הפיך!) לי זה קרה כי לא היה לי מספיק הורמונים בגלולות...

זואילי

New member
ברוכה הבאה

אני באופן אישי לא סובלת מכאבי שדיים.
לגבי הגלולות - זה לא דופק כלום. העניין היחיד הוא שכשמפסיקים גלולות אז לפעמים יכול לקחת לגוף זמן לחזור לסייקל טבעי ושהמצב ההורמונלי יתאזן.

אין מה להתבייש מרופא. אני פעם שאלתי רופא (פרוקטולוג) אם נעלם לי פי הטבעת חחחח. הוא "חיפש" ומצא..
כל שאלה לגיטימית.

פז08

New member
יקירתי....

קודם כל, מצטרפת לזואילי- אין שום שאלה שלא לגיטימית. נכון, מביך לפעמים להגיד לרופא "מגרד לי בדגדגן" או "שורף לי בפות" או "יש לי כאבים בשדיים"....
אבל תזכרי שגניקולוג שומע את זה כל יום, כל היום, וזה מה שהוא רגיל ומכיר. בשבילו זה רפואה נטו. בשביל זה הוא נמצא. זה לא נשמע לו מוזר.... לדבר על שדיים או פות, זה מאוד הגיוני בשבילו....
ולעניינך: האם את כעת על גלולות? אם כן איזה? האם ברצף?
שכן גלולות בעצמן יכולות לעשות רגישות בשדיים.... אני לוקחת ויזאבל שמכילה רק פרוגסטרון, וסובלת כמעט כל החודש מרגישות מטורפת בשדיים......
לגבי תחושות חום קור, אישית לא מכירה.
עצירות של שלשולים? זה מה שנקרא : "סיפור חיי...."
אני אפילו המצאתי לזה שם אחר: "עצירות שלשולית"

גם לגבי כל השאר- כאבים בעת המחזור, ביוץ, יחסים וכו'- ה-כ-ל מוכר..... עד כאב (תרתי משמע)....
אז וולקאם, מציעה לך בכל זאת, להתייעץ עם רופא על הכאבים בשדיים..... לא להתבייש.....
ואם יש לך שאלות נוספות אשמח לענות....

פז, יש בעיה בתגובה שכתבת- א"א לפתוח

ניסתי גם דרך הסלולרי. את יכולה לכתוב שנית?
דעתך חשובה לי.

פז08

New member
כותבת שוב....

קודם כל, מצטרפת לזואילי- אין שום שאלה שלא לגיטימית. נכון, מביך לפעמים להגיד לרופא "מגרד לי בדגדגן" או "שורף לי בפות" או "יש לי כאבים בשדיים"....
אבל תזכרי שגניקולוג שומע את זה כל יום, כל היום, וזה מה שהוא רגיל ומכיר. בשבילו זה רפואה נטו. בשביל זה הוא נמצא. זה לא נשמע לו מוזר.... לדבר על שדיים או פות, זה מאוד הגיוני בשבילו....
ולעניינך: האם את כעת על גלולות? אם כן איזה? האם ברצף?
שכן גלולות בעצמן יכולות לעשות רגישות בשדיים.... אני לוקחת ויזאבל שמכילה רק פרוגסטרון, וסובלת כמעט כל החודש מרגישות מטורפת בשדיים......
לגבי תחושות חום קור, אישית לא מכירה.
עצירות של שלשולים? זה מה שנקרא : "סיפור חיי...."
אני אפילו המצאתי לזה שם אחר: "עצירות שלשולית"
גם לגבי כל השאר- כאבים בעת המחזור, ביוץ, יחסים וכו'- ה-כ-ל מוכר..... עד כאב (תרתי משמע)....
אז וולקאם, מציעה לך בכל זאת, להתייעץ עם רופא על הכאבים בשדיים..... לא להתבייש.....
ואם יש לך שאלות נוספות אשמח לענות....

ברוכה הבאה יש הכל מהכל

תלוי איך הגוף שלך מגיב להורמונים אצל כל אישה זה שונה , את יכולה לכתוב בפורום של אנדומטריוזיס של תל השומר שם יש רופאים שעונים על שאלות מסוג זה.
האם יש לך רגישות בשדיים או כאבים?

זה בהחלט יכול להיות עוד תסמין לאנדו

לי יש כאבים בשדיים, בעיקר אחרי יחסי מין, אבל לא רק, סיפרתי על זה לרופא והוא בהחלט אמר שזה יכול להיות קשור, זה לא אומר שיש פגיעה בשד אלא בעיקר תוצאה של הורמנים בעיתיים

גיגי351

New member
אלוק'ים שישמור איזה מעצבנים הרופאים

גם אני במשך שנים סבלתי מגודש איום ונורא בשדיים....מעין כאב בלתי מוסבר כאילו הרגע ילדתי והציצים מלאים חלב..וכשהיתלוננתי אצל הרופאים( עוד לפני גילוי האנדו) התשובה שלהם הייתה בסיגנון: "את כנראה בחורה עם הורמונים שופעים...זה שום דבר...את כנראה בחורה יותר מידי בריאה...."......אבסודר ממש.
לפני 4 חודשים גילתי במקרה שאני אנדואית......וזו כנראה הסיבה לכאבי השדיים.......כמה אטימות יש אצל הרופאים...

nsy1987

New member
כואב לי שד שמאל בטרוף. בלי הפסקה כל החודש

אבל בגלל שבעבר הייתי אצל כירורג והוא אמר שהכאבים נובעים משנוי ברקמות ומבנה השד בגלל ההנקה.
לא ייחסתי את זה לכלום.

אבל שוב, עדיין לא אובחנתי למרות שכל התסמינים שלי מאפיינים...

למעלה