הי אני חדשה...

oceans p

New member
הי אני חדשה...

האמת עד לפני שבועיים מאיר בנאי היה בשבילי עוד שם, הכרתי כמה שירים אהבתי בטירוף את "אצלך בעולם" ופה פחות או יותר הסתיים הרומן ביננו. עשיתי לאחותי "טובה" והורדתי לה את האוסף מאיר בנאי אהבה, כי היא אוהבת את השיר כמה אהבה.. התחלתי לשמוע ומאז אני פשוט לא יכולה לשמוע שום דבר אחר.. באטרף על כל מה שמאיר בנאי הוציא מחפשת לא מוצאת מחפשת שוב מאיר איפה היית עד היום? ואיפה יש הופעה של הבחור המדהים הזה? אני גרה באיזור השרון... יש דיסק חדש בדרך?, למה לא שומעים ממנו איפה הוא מתחבא?ומידע אישי קצת אם לא איכפת לכם ... אני פשוט מאוהבת...

היי.. ../images/Emo13.gif

נורא הצחקת אותי עכשיו אני חייבת להודות
דבר ראשון, סליחה על ההטפה מראש, במיוחד אם דיברת על הורדה באופן חוקי אך מחובתי להזהיר- הורדות לא חוקיות זה לא לבית ספרינו! בשביל זה יש חנויות אלבומים ואם קשה לך להגיע יש את האתר songs.co.il ומשם ניתן גם להוריד בצורה חוקית.. אבל בלי הורדות ואם את מורידה, אלו החיים שלך (והכסף של מאיר, אבל שיהיה..) רק שאני לא מוכנה לתת לזה במה בפורום הרשמי שלו ולעודד את זה כך שקחי לתשומת ליבך
לגבי אלבום חדש, מאיר אכן עובד על אחד כזה והוא אפילו מובטח לצאת בשנה הקרובה..
ולגבי איפה הוא מתחבא, אני מניחה שבאולפן ההקלטות, למרות שאני רואה אותו די הרבה והוא מופיע המון, צריך רק לחפש במקומות הנכונים (שזה אומר כאן אצלי
) בכל אופן, ההופעה הבאה של מאיר מתקיימת ב- 6.9, יום חמישי, 22:00, פאב הפינה- קיבוץ חמדיה, המופע האקוסטי אפשר גם לקבל זוג כרטיסים חינם מהפורום ע"י שליחת מסר אישי אליי עם שם מלא (שם+ שם משפחה) ושם המופע כאשר התנאי הוא סיקור ההופעה בפורום עצמו לאחריה
עוד משהו? הממ.. זהו נראה לי, אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת ותהני כאן, זה ה-מקום להתעדכן בהכל!
ברוכה הבאה ושבוע נפלא שיהיה..

oceans p

New member
היי עדי

תתפלאי אני שומעת מוסיקה והרבה בפורום של פרל ג'אם ואנחנו גם לא מעודדים הורדות מהאינטרנט.. מצד שני עלייך להסתכל על הצד השני והוא שעם לא היה אינטרנט בחיים לא הייתי נחשבת למאיר בנאי ובטח לא הייתי קונה דיסק שלו זה עולם אחר עכשיו אז עכשיו אני אלך להופעות והדיסק הבא אני אקנה.. אבל החשיפה באה מהאינרנט אז אוליי זה לא כל כך נורא שנוספה למאיר מעריצה גם עם בדרך הזאת..

oceans p

New member
ובהמשך

הטעיות כתיב לא כי אני דיסלקטית פשוט הציקו לי ואיפה זה קיבוץ חמדיה?

את הדיון

לגבי האם הורדות טובות לאומן או לא ניהלתי כבר לא פעמיים ותאמיני לי, מניסיון, אי אפשר להזיז אותי מעמדתי. אל תביני אותי לא נכון, זה לא שיש לי עכשיו עמדה שלילית כלפייך או משהו חלילה. אני רק מציינת שהורדה בלתי חוקית מחליאה אותי. אני לא מאמינה שהיא "מסייעת לאומן" וחושבת שזה זלזול במוסיקה וזלזול באדם שעושה אותה. לי אישית יש רק אלבומים מקוריים ואני לא מוכנה לתת במה ולגיטימציה לעניין ההורדות הלא חוקיות.. לא כי יש לי משהו נגד אנשים שמורידים (שאני מודעת לזה שזה פחות או יותר כולם..) אלא פשוט כי זה נוגד את העקרונות הבסיסיים שלי
חמדיה אגב זה ליד בית שאן

למעלה