הי... אני חדשה

luna28

New member
הי... אני חדשה

והתחלתי ליצפות בסידרה בהוט וממש התאהבתי ...
אני שיר ואני בת 16 מהצפון
יש לי כמה שאלות אם אתם יכולים לענות איך קוראים לשחקן שמשחק את ג'ייק?יש עוד סדרות שהוא משחק בהם? וכמה פרקים יש בעונה הראשונה? תודה....

riz1

New member
תשובות

ראשית ברוכה הבאה :) שם השחקן שמשחק את ג'ייק זה סקיט אולריך. הוא שיחק בתפקיד ראשי גם בסדרה INTO THE WEST מעבר לזה הספיק גם להופיע בסרט "צעקה" בתור בילי ויש לו עוד כמה סרטים ברזומה: http://www.imdb.com/name/nm0000240/ |סלינק||סלינק| בעונה הראשונה של "יריחו" יש 22 פרקים מרתקים :)

shiri93

New member
ברוכה הבאה. :)

זו סדרה גדולה. ^^ אני ראיתי את הפרומו, ואמרתי לעצמי שאני חייבת לראות את הסדרה. :] אני שירי [הא! השם קצת דומה. P:] ועודמעט אני בת 14. =]

Lomsahne

New member
שלום לכולם חדש פה וצריך עזרה...

שלום לכולם..! התחלתי לראות את יריחו בהוט עד הפרק השלישי אבל החלטתי שזהו שאני חייב לראות וראיתי כולם היום אתמול עד פרק 9... אני לא ארחיב את הדיבור מהסיבה שיש לי המון דברים טובים להגיד אז אני פשוט אגיד שזאת סדרה מצוינת וכול הקטע ההזוי הזה עם ביטול הסדרה והחזרתה ממש משונה בשל איכותה הגבוהה של הסדרה, לפעמים האזרחים בארה"ב יכולים להיות כאלה מוזרים... את הקישורים להורדות לסדרה לקחתי מחבר שלי אבל הוא נסע לאילת ועכשיו אני לא יודע מאיפה להוריד.... אני יודע שאסור לדבר פה על הורודת אבל אני אשמח שמישהו ישלח לי בפרטי קישורים מפרק 10 עד הסוף.... בתודה מראש...!

גם אני רוצה קישור בבקשששההההההההה

פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז אני מכורה נואשת

למעלה