הי, אני חדשה פה!

ytzuk

New member
הי, אני חדשה פה!

וגם לי יש כתב, כמו לכולם, ואני סקרנית לגביו, כמו רובם, אז מה יש לכם לאמר? תודה תודה תודה ד"א אחלה חומר יש פה על הכתב... אתם יופי של פורום , נראה לי שאשר פה לזמן מה

איזה כתב..

לא ממש כתב להתרשמות ובכל זאת: חריפות, כשרונות ויצירתיות הולכים אצלך לאיבוד בשל היעדר יעדים ברורים, עקביים או תחת לחצים ושינויי גישה/מצב רוח, יתכן שיש אצלך תערובת של אנרגיות אך לא תמיד ברור מי כאן נגד מי, לצד מי את, מה את בדיוק רוצה או למה את נטפלת, תוקפת או מבקרת. רק רשמים.

shamon51

New member
רשמים

יצירתית, אוהבת לארגן שינויים, מתלהבת, עצמאית, פרצנית עם אנרגיה, מחפשת להבין ולעורר אחרים מהירה, גאונית, ממריצה, מדברת הרבה בעל יכולת לפתור בעיות, טוב בקריאת אחרים, משועמם מרוטינה
לא
לא| בזמנים קשים יכולה להיות ביקורתית, מרדנית ולוחמנית נוטה לאבד פוקוס, לא מצליחים לשים לב לפרטים ולתוצאה של החלטות על אחרים
בזמנים טובים רואה את העולם כמלא אפשרויות והתרגשות נוח עם אבסרקט תאוריה מעריצה יכולת, אינטלגנציה ויעילות אצל אחרים פותרת בעיות בהגיון בעלת רצון ויכולת לעשות (שאחרים ישלימו את הפרטים)
עיסוקים מעצבת מערכות, השקעות סיכון, עתונאית מפתחת פרויקטים מיוחדים יוזמת פרוקיטים בפרסום, שיווק

למעלה