הי אני חדשה פה

הי אני חדשה פה

אני בת 20 פרודה כבר חודשיים, בהריון..חייתי עם בעלי שנה וחודשיים.. הכול היה רע שם חייתי בפחד נוראי באיומים שאיני מעדיפה לפרט עד לאן זה הגיעה..וזהו החלטתי לברוח מימנו ולפתוח חיים חדשים.. סתם רציתי לשתף אותכם במה שעובר עלי... אני מרגישה נורא לבד ונורא עצוב לי הוא ממשיך להתעלל בי בשלט רחוק ואינו מוכן לתת לי גט..אני נורא שבורה, נורא קשה לי, אני שומרת כוחות לתינוק שלי, שזה הדבר היחיד שמחזק אותי, לפעמים אני נישברת ולא מפסיקה לבכות, נורא קשה לי לאן שהגעתי שסהכ היתי כול כולי בשבילו והכי התמסרתי אליו... זה לא מגיעה לי!!!! צריכה קצת עידוד..

היי

קודם כל יהיה בסדר!! דבר שני, את נשמעת ממש ממש מבולבלת. זה הגיוני וזה טבעי, אבל נראה שכן יהיה לך הגיוני לעשות טיפה סדר בדברים. תחשבי בדיוק מה את רוצה ואיך, ותראי מה הדרך הכי טובה בשביל זה. בנוגע לכל התלבטות שלך, יש פה הרבה אנשים שישמחו לעזור לך. הרבה הצלחה בהמשך

איני מבולבלת כלל

אני שלמה עם ההחלטה שלי ואלך איתה עד הסוף.. גם אם הוא יפתח במלחמה אלחם עד הסוף! אני מרגישה את החופש שלי שחוזר אלי לאט לאט...פשוט צריכה המון עידוד וכוח להתמודדות להמשך..

רבבה10

New member
שולחת חיבוק ענק

והעיקר.... לא לפחד כלל, להמשיך עם האמת שלך

רבבה10

New member
כדברי השיר

That's what friends are for Keep smiling keep shining דרך אגב, את באמת מושלמת? חחחחחחחחחחחחח..... סתם..... באמת בת 20?

מיקי*

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אנחנו כאן לכל שאלה, עצה, עזרה ותמיכה. תרגישי חופשיה לפרוק ולהתייעץ. עשית מעשה אמיץ לצאת ממעגל של רוע שהיה לך ועכשיו צריכה להמשיך ועם הזמן (וזה יקח זמן וכוחות) יהיה טוב. בהצלחה!

כיף לי לשמוע את זה

זה עושה טוב שאנשים מעודדים את מה שאני עושה ואת הדרך הלא פשוטה שאני עוברת

למעלה