הי אני חדשה כאן

שרון 42

New member
הי אני חדשה כאן

הי, אני בת 42. קראתי בשבוע האחרון את מה שכתבתן בפורום וחשבתי שהוא יכול להיות עבורי מקור תמיכה וייעוץ. רציתי לספר לכן מה קרה לי היום בעבודה. הבוס שלי הציע לי היום לעבור תפקיד, אבל בשביל התפקיד החדש אני צריכה להוסיף שעות עבודה נוספות. אני יודעת שהתפקיד יכול לקדם אותי בצורה משמועתית (במיוחד מבחינת השכר), אבל מצד שני קשה לי לקחת את התפקיד כי אני יודעת שזה כרוך בכך שאהיה פחות בבית (עם הילדים ועם בעלי).זאת פעם ראשונה שהציעו לי כזה קידום משמעותי ואני ממש מתלבטת מה לעשות... מה אתן הייתן עושות במצבי? האם מישהי בעבר נתקלה במקום עבודתה בסיטואציה כזו??? לילה טוב

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

התלבטות לא פשוטה, אין ספק. בני כמה הילדים? הקטן שלי בן 9, כך שאם היו מציעים לי קידום שכולל תוספת שעות, הייתי קופצת על המציאה ב- 2 ידיים כי זו הזדמנות נפלאה לפתח את הקריירה והילדים כבר לא בגיל שהם צריכים אותך צמודה אליהם. אמנם לא תהיי שם בשבילם כמו קודם, אבל תעשי משהו בשבילך, בשביל ההתפתחות האישית שלך ובשביל הערך העצמי שלך. אם הלדים עדיין קטנים וצריכים אותך בהישג יד ועין, זה כבר סיפור אחר.

שרון 42

New member
קשה לי לחשוב על עצמי

תודה על ההתייחסות... הקטנה שלי בת 5. שני הילדים האחרים קצת יותר גדולים ואולי באמת יכולים יותר לדאוג לעצמם. אבל לגבי הקטנה יש לי עדיין תחושה שזה מוקדם מדיי לא להיות שם. לפעמים פשוט קצת קשה לי לחשוב על עצמי. כן הייתי שמחה לפתח את עצמי ואת הקריירה שלי אבל אני לא יודעת אם זה לא יבוא על חשבון הקטנה. את היית בוחרת בקידום, אם היית במצב שלי? אני ממש מתקשה להחליט.

אני, אישית, כן

רק הייתי מוודאת שיש סידור טוב לקטנה ושאני לא נסחפת בשעות ועדיין דואגת לשים בלו"ז שלי "שעות משפחה", כדי שאני לא אשחק לגמרי וכדי שלא ארגיש שאני מזניחה את המשפחה על חשבון הקריירה. תזכרי שתמיד משהו יבוא על חשבון משהו, וזה איזון מאוד עדין, שצריך לשמור עליו.

mykal

New member
אפשר להוסיף משהו?

מסכימה עם עפרה בכל, והייתי מוסיפה עוד שני דברים? 1)מה יועץ וחושב בעלך? האם מוכן להתגייס? לי אישית תמיכה רעיונית כזו היתה עוזרת מאוד להחלטתי. 2)לא יודעת אם משהו בסוף מוזנח, יש ויתור על דברים וכדאי להחליט מראש מה הם. כדי למנוע תסכול. הרי קידום גורם סיפוק ונחת ולדעתי זה ערך מוסף, משמעותי מאוד, בגידול ילדים, במשפחה. אשה, אם שנכנסת הביתה בידיעה שהשיגה מעמד ,כסף, ביטוי אישי של יוזמה וכד' יש לה הרבה כוח להקנות ולהשקיע גם באוירה הטובה בשביל הילדים. בהצלחה בכל שתבחרי.

את מוזמנת להפנות שאלה לאילה אנדורן

בשרשור האירוח שנפתח בדיוק היום. היא הכתובת הטובה ביותר לשאלות בנושא דיני עבודה.

חוקי עבודה

שלום אילה. ברצוני לדעת מה אומר החוק בקשר לפצויי פטורים ממקום עבודה אשר נמצא במרכז וברצוני לעבור לגור בשדרות, האם מגיעים לי פצויים עקב המעבר לדרום ? בזמנו היה חוק שכאשר עוכרים למרחק העולה יותר מ40 ק"מ ממקום המגורים ישנה זכאות לפצוי. בתודה אריאלה

למעלה