הי אני חדשה ויש לי שאלה

o r 2 0 0 5

New member
הי אני חדשה ויש לי שאלה

קוראים לי אור ואני מגן יבנה אני מתה על דיימנדז וכבר חרשתי על הדיסק שלהם עכשיו השאלה שלי למה לוקח להם כל כך הרבה זמן להוציא סינגל הדיסק שלהם יצא ב5.1.05 נכון???? וגם הסינגל יצא במקביל עכשיו עבר לפחות חצי שנה למה לוקח כל כך הרבה זמן לסינגל הבא???. בכל מקרה אני מתה על השירים שלהם

ברוכה הבאה.. ותראי

בעיקרון הסינגל הבא יוצא אוטוטו.. אותו מלווה גם קליפ מהמם.. הבעיה היא לא אצל דיימנדז אלא אצל ערוץ 24.. הם לא משדרים פשוט.. ולכן הוא לא יוצא.. אבל זה יקרה בקרוב... לא לדאוג שמול תקן אותי אם אני טועה

Britney Boy

New member
זה לא רק... אני אסביר..

זה לא שערוץ המוזיקה 24 לא משדר... הקליפ כנראה לא נשלח בזמן והוא ישודר בקרוב...ובלי קשר הבנות כבר עובדות על האלבום הבא ועל הסינגל החדש מהאלבום הבא ועל מלא פרוייקטים..זה לא כזה קל... אבל הציפיה משתלמת..ואני מבטיח אישית :)

מסכימה איתך....

באמת לוקח להם הרבה זמן להוציא נכון היו עיכובים אם הקליפ.. אבל למה באמת לוקח הרבה זמן להוציא קליפ?סינגל? תראו את רוני למשל וזה סתם דוגמא..גם לה יש הרבה דברים ופרויקטים צבא וכו'... אבל לא לוקח לה הרבה זמן עד שהיא מוציאה קליפ הנה רק לפני כמה ימים היא סיימה לצלם קליפ חדש לשיר "אולי" ו"מותק 2" הוא גם די חדש אפשר להגיד אבל הנה אין עוד זה וכבר יש לה חדש.. וזה רק כדי לא לבאס את הקהל שתמשיך.. שלא ימאס וכבר יהיה חרושש!!!!! הנה לדוגמא לפני כמה ימים סיפרתי למישהי שאני מעריצה את דיימנדז והיא שאלה אם הן בכלל עוד קיימות
ושלא תבינו לא נכון אתם יודעים כמה שאני מתה על הבנות!! אבל שיתחילו להוציא יותר קליפים,סינגלים דברים חדשים!!! בכל מקרה ברוכה הבאה!!!!!!!!!

מאמי יש בזה משהו ...

אבל את לא יכולה להשוות בין רוני לדיימנד'ז נכון לעכשיו אני לא מכיר את כל ההיסטוריה של רוני כן אבל ממה שאני כן יודע זה דיימנד'ז התחילו מזה שהן מופיעות בחינם לאנשים ואין להם גרוש על התחת ואין להם אבא טחון שממן להם את כל העסק זה ההבדל ושלא תביני לא נכון אני דווקא מאוד שמח שיש לנו נציגה ביכלל כמו רוני אני מאוד אוהב ת'שירים שלה ואת הסיגנון שלה שהיה לה בהצלחה ולדיימנד'ז זה עניין של זמן עד שהן ייתפסו גל נכון כבר הרבה זמן אומרים עניין של זמן אבל ככה זה העסק עובד והכסף מדבר

למעלה