הי אני חדישה בפורום..

המרינה

New member
הי אני חדישה בפורום..

עד לפני שנה וחצי הייתי רוקדת פאופן קבועה במגמה בבצפר ובסטודיו למחול "קצב הגוף"/ "סטודיו למחול בומר".. אני בת 14.. וזהו.. עכשיו כשאני רואה את ההודעות אצלכם כול כך חוזר לי החשק לירקוד **סמיילי מאוהב**.. או וואל.. נוציא את האנרגיה באדאמס :p

המרינה

New member
לא אני יודעת שבוסופו של דבר אני שוב

העזור.. חח חבל על הכסף.. בבצפר אבל אני הלך מדי פעם לשיעורים.. העזור למורה.. היא ביקשה שאני החבר כמה ריקודים להופעה (אני לומדת בבצפר פרטי לא בראשל"צ.. לא באו שהייתי בו במגמה..) אגב ניסיתי לעצב לוגו.. לא ידעתי איזה גודל או מה אז סתם עשיתי תמונה.. הנה.. מקווה שתאהבו ודי תאמצו :p

כן גם אני הייתי בגיל שלך אצל נדין

מקום מעולה...עזבי ת'כסף המטורף שהם לוקחים...אבל הם כ"כ מעולים.. עכשיו אני בסטודיו אחר...פרשתי בגיל שלך לקחתי לי בגיל 13-14 הפסקה של שנה וחזרתי.. עכשיו אני בת 17.. היית ברגיל? מקצועי.? מי לימדה אותך?

המרינה

New member
ממ בעצם כולם לימדו אותי :S

למדתי בSP (יעני במקצועי) איזה 5 שנים.. הרסו לי ת'בירכיים.. חח מי לימד אותי?: רוויטל, תמי, לימור, התאומות (כל אחת בניפרד) ועוד מלא שפאק אני לא זוכרת ת'שמות.. את?

התאומות לימדו אותך???פאק אני מרגישה

זקנההה...!!! כשאני הייתי שם התאומות היו בלהקה הצעירה.. כיאלו בנות 17-18.. חמודות.. אהממפפפ מי לימד אותי? הרבה שכבר עזבו... ליאור (שעכשיו הוא נראה לי אצל לימור שולב), מעיין, תמי וקרן (שעזבו) , ונירית כמובן!!! ה-מלכה! =)

Mr GK

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

"קצב הגוף" זה אחלה מקום לפי מה ששמעתי.

המרינה

New member
ממ.. לא ממש

אולי לפי הרמה והתשלום אבל הם דופקים ת'בירכיים.. כל פעם שאני הולכת לאימון אז אני חייבת ללבוש מגנים בגללם.. דפקו לי ת'ברכיים.. :(

למעלה