הי - אני בבית וחולה מאד

Iris-1

New member
הי - אני בבית וחולה מאד ../images/Emo7.gif

אני בבית וחולה ומסכנה - חום, הגרון כואב, ליחה איומה, שיעולים עוד יותר איומים כואב לי. כל היום אני במיטה או שרועה במין פוזה מצחיקה מול הטלויזיה. אין לי כח לאף אחד בטח שלא להיפרית שלי בימים טרופים אלה. המטבח שלי נראה כמו אחרי מלחמה. מילא אולי נקבל עוזרת בעוד יומיים לכמה שעות. אוף מחר קופת חולים - בטח תמלא אותי באנטיביוטיקה ונקווה שעד שבת אני אצא מזה. הכי מרגיז בימים אלה שאני לא יכולה להשקיע בילדים שלי. הנה אני בבית בלי עבודה (למרות שאני עובדת בבית עכשיו בקשתי שלא יביאו לי) והנה אני יכולה להיות איתם ואני חולה. איזה באסה. הראש שלי ממש לא בעניינים שלהם. הסברתי וכל אחת הבינה בקצב שלה, מנסים לא להרגיז אותי, לא לעשות בלגן יותר מדי (קצת קשה לה להיפרית) אבל היא מקסימה (היום אמרתי שבמיטה שלי בהחלט לא ישנים ילדים לבעלי והוא הבין. אמר להם לא לבוא לאמא כי אמא חולה ומרגישה רע (ההיפרית תיכף התעניינה וכן הגיעה ואפילו נרדמה אצלי (ברשות). ושוב עדכון מעולם השינה - הנה חלף לו חודש של ציורים שמתוכו היו רק 4 בריחות קלות. ככה שמתוך 30 ימים שהנוסחא עובדת זה נראה נהדר. אני שוב כתמיד נותנת לי כוכב. אז הנה אני כאן ושלא תחשבו לרגע שברחתי לכן. ניני - לא שכחתי ואני מצטערת אני מרגישה לא טוב כבר כמה ימים טובים מאד ולכן בקושי יש לי כוחות לעצמי, כל שכן להרים טלפונים וכו´. ממש סליחה. איריס.

החלמה מהירה מתוקתי!! ../images/Emo101.gif

ואני שמחה שהמתוקה ישנה טוב, גם אצלנו חל שיפור בעניין השינה אחרי שבנינו אוהל על המיטה, ותלינו פעמון נגד חלומות רעים מעל החלון...
שוב - החלמה מהירה ותרגישי טוב! נשיקות המון!

למעלה