הי אחים

הי אחים

מה קורה.שמח שחלקחם מצאו את האושר.אבל מה לעשות אני לא.אני משרת בקרייה בתא.בחור חמוד ועדין אולי זאת הבעייה שאני לא מתחיל אם אחרים בכל אופן אני מאוד בודד וקר לי אני חושב הרבה על עצמי מה יהיה אני כבר מעל 21 ולא זכיתי לאהוב אדם מעולם.כואב לי כשאני רואה זוגות אוהבים אני מקנא כי אני אפילו לא יודע מה זה.האם יש עוד בודדים כמוני בחיים ובצבא בפרט? מה יהיה אני כל כך רוצה לחבק מישהו ולהסתכל לו בעיינים ולדעת שמה שאני עושה איתו גם אם זה רגעי בלב זה ישאר לנצח...

סבבב

New member
ידידי היקר...

צרת רבים נחמת טיפשים, אבל רק בשביל אולי שלא תרגיש לבד, אז תדע שאני מצאתי את אותה אהבה שאתה מדבר עליה - רק עכשיו בחודש האחרון... ואני מבוגר ממך בשלוש שנים... אז אל תאמר נואש... יום יבוא ותמצא את אהבת חייך...

religious7

New member
היי אחינו

אני לא מכיר אותך, אבל האם אתה מחפש או יושב ורק ממרמר על גורלו הרע? אם ענית על האפשרות הראשונה - אני מאמין שתמצא.... אולי יקח קצת זמן, וגם מאמצים.... אבל בסופו של דבר בטח תמצא את הדתי עם השטריימעל על הסוס הלבן והכשר ( בד"ץ העדה החרדית ) שיבוא אלייך. אם בחרת באפשרות השניה - אז כדאי שתקח את עצמך לידיים, ותתחיל לחפש. ( כמעט ) בכל מקום שאתה חושב שאפשר. שבוע טוב.....

אפק בר

New member
חזק..:)

הדתי עם השטריימעל על הסוס הלבן והכשר ( בד"ץ העדה החרדית ממש חזק אהבתי ביותר:) יצירתי

אז למה אתה לא מתחיל?

ציינת בעצמך שהבעיה היא שאתה לא מתחיל עם אחרים. למה? ברור שזה לא בגלל שאין היצע בשוק. הרי הקריה מלאה בהומואים. אם הייתי מדבר לפני שנה הייתי יכול להפנות אותך לכמה מהם.
בכל אופן, לא כדאי שתכנס לדכאון בגלל זה. יש עוד הרבה כמוך, שלא אהבו אף פעם אף אחד. לכולם זה מגיע בסוף, ואני מניח ששווה לחכות בסבלנות.

טוהרtoar

New member
הי "דניאל" שמח לראות שהצטרפת ../images/Emo13.gif

XXXX-ברוך בואך לפורום בתפוז

אפק בר

New member
כל כך אמיץ../images/Emo24.gif

היי חומד... כל כך נוגע ללב מה שכתבת.... וכל כך הרבה אומץ צריך בשביל להגיד דבר כזה. אני גאה בך ממש שאתה לא מתבייש לומר את מה שאתה מרגיש. שאני לבד בחדר עם מוזיקה וחושך תמיד תמיד עוברת בי התחושה שאתה מתאר ומתי, אני תוהה, יתנגן לו השיר זכיתי לאהוב ברקע שאשב רכון בזרועותיו של אהובי. אשמח לחלוק איתך את התחושות והלבטים. [email protected]

תודה מתוק

הייתי מת לקבל אותה אבל אני מתכתב מהטלפון כך שאני לא מקבל כלום.איך אגיע איליך??

tizkortage

New member
יש לי רעיון

תכתוב מתי אתה נכנס לצ'אט ותיכנס לצ'אט דרך הטלפון...

תודה לכולכם אבל...

פתרון ממש אין.אומץ להתחיל גם כן אין מה לעשות זה כנראה טבע של בני אדם או שהם אמיצים או שהם פחות.ולכל מי ששלח כתובות ופרטי אני פשוט מתכתב מהטלפון ולא מהמחשב כי אני לא יכול מהמחשב של הבית אני צריך לחשוב איך להגיב לכם אולי יש לכם רעיון.בינתיים אני עדיין במצב שלי ממתין ומתפלל ליום שאזכה לגעת בגבר שירגש אותי

dkey

New member
האהבה עוד תגיע חמוד

סבלנות ונחישות הם המפתח. בהצלחה אני רק יכול לומר לך שאין כמו לאהוב ולהיות בזוגיות ומאחל לך למצוא בן זוג ואהבה בהקדם.

למעלה