הי אור

glitter8

New member
הי אור

תודה על ההזמנה שלך לפורום וברכות על הפתיחה המחודשת וכן שלום לכל החברים והחברות, שמחה לחזור, וכן אשמח לתרום מנסיוני כמנהלת הפורום של דיויד ברוזה (רק השבוע חזרנו ממצדה והיה נפלא, היו הרבה שירים של מאיר אריאל...) ושיהיה הרבה הצלחה לג'קו, פה בצפון לא יצא לי לשמוע או לראות אותו הרבה לאחרונה...למרות שאתמול הייתי בנתניה.לא ראיתי אותו..

אוי כמה אני שמח!!!!!

יופי אשמח מאוד אם תהיי פעילה פה כמו פעם!!! ואמא שלי שרופה על דיוויד היא והוא ידידים היא בפורום שלך בכינוי "אחיינית של" ומוסרת לך ד"ש יאללה קדימה מבצע החזרת אנשי עבר בפורום נמשך!!!! אני רוצה כל מי שכתב פה בעבר יחזור ויבוא לו שוב על ג'קו!!1 איך אומר אורי זוהר! במציצים "יבוא לך יבוא לך"!! אז קדימה בקשר שיבוא לכולם גם בקשר לג'קו

glitter8

New member
ברוכים הנמצאים

ואני מבטיחה לעזור במבצע החזרת האובדים, רק שהפעם נשכיל לשמור על אוירה טובה, ולכבד אחד את השני, ואני בטוחה שיהיה סבבה. אבל זה כבר לא תלוי רק בי.

אני עושה הכל שכולם ירגישו פה טוב ורצויים!

אני חושב שכולם פה צריכים להיות מרוצים מהעבודה שהם עושים למען ג'קו ולהוות גורם גדול בהתפתחות הקריירה שלו!. חשוב לי פה שכל אחד פה יגשים עצמו במה שקשור לג'קו ויהווה דוגמא אישית לכולם! כולם פה בני אדם בסופו של דבר שכותבים פה לאותה מטרה ואני חושב שנוכל לשתף פעולה ולעזוב את מה שהיה פה בעבר... אני מבין שיש לך כעסים על מה שהיה פה בעבר אבל זה פורום חדש שאני מנהל ואני רוצה להבטיח את מקומו של כל אחד פה... זה גם מעבר פורום חינוכי שנותן דוגמא לכל מי שנמצא כאן! ונעסוק בעתיד בפעילות חינוכית ואשמח שנהיה פה משפחה! יאללה הנה תמונה משפחתית להמשך הדרך! שיהיה לנו בהצלחה והלוואי וכל מי שהיה פה כתבן בעבר יחזור!!

closeto

New member
היי אור

תודה שחיברת אותי שוב לג'קו, ה"רומן" שלי איתו התחיל עוד מהשניה הראשונה שראיתי אותו בכוכב המרתי עליו . אדם שווה ביותר, יוצר בזכות

למעלה