הי אבי

HI GUY EREV TOV

New member
הי אבי

היום רכשתי את השלט שאתה מיבא (אני מרוצה מאוד) רציתי לשאול האם אפשרי להוסיף מתגים נוספים(למדפים,גלגלים ועוד) בתודה גיא ידיד

אכן כן

יש לך אפשרות להגדיר את הלחצן כערוץ חמישי מש שצריך לעשות הוא ללכת עפ"י ההסבר באתר של אבי וורטהיימר ( להגדרת השלט ב real flight ) בסוף הוא רושם הסבר לפתיחת הגלגלים ע"י אחד המקשים במקום אותו מקש תגדיר joystick 1 switch1 בנוסף בדף הראשי של הגדרת השלט תסמן momently עובד זה בדוק ניסים

HI GUY EREV TOV

New member
זאת לא השאלה../images/Emo61.gif

תודה ניסים אבל השאלה שלי היא: האם אפשר להוסיף מתגים נוספים פרט ללחצן האדום

גיא1234

New member
לדעתי אתה לא יכול לעשות את זה

השלט מגיע עם דרייבר ייחודי לו שמתוכנת לעבוד רק עם הכפתורים שיש על השלט.

אסף ו

New member
באופן עקרוני

לפי מה שאני יודע על השלט הזה הוא עובד כמו כל ג´ויסטיק אחר. תשיג לך תרשים של החיבורים של כניסת ג´וייסטיק רגילה למחשב (לפי דעתי מספר הכפתורים לא מוגבל עד לגבול מסויים שבו אתה עובר את מספר הפינים). בקיצור תשיג לך תרשים של כניסת ג´ויסטיק ותחבר כמה כפתורים שאתה רוצה. כמובן שזה כרוך בפתיחה של הכבל של השלט והתעסקות עם השלט שיכולה גם להרוס אותו אבל זה כבר לשיקולך.

אסף ו

New member
באופן עקרוני

לפי מה שאני יודע על השלט הזה הוא עובד כמו כל ג´ויסטיק אחר. תשיג לך תרשים של החיבורים של כניסת ג´וייסטיק רגילה למחשב (לפי דעתי מספר הכפתורים לא מוגבל עד לגבול מסויים שבו אתה עובר את מספר הפינים). בקיצור תשיג לך תרשים של כניסת ג´ויסטיק ותחבר כמה כפתורים שאתה רוצה. כמובן שזה כרוך בפתיחה של הכבל של השלט והתעסקות עם השלט שיכולה גם להרוס אותו אבל זה כבר לשיקולך.

מצטער אבל אני לא כל הזמן במחשב

תסלח לי על התגובה המאוחרת אבל בזמן שכולם יושבים על המחשב אני נמצא בחניה של הביית שלי ומטיס מסוק חשמלי חדש. ובכן, פרקתי את השלט הזה וגם את השלט המקורי שמגיע עם הG2 וההבדל בינהם הוא שהכבל של השלט של G2 מכיל יותר חוטים. לכן למי שיש סבלנות להחליף את הכבל שמתחבר למחשב יוכל להוסיף עוד מפסקים. מכיוון שקל מאוד להגדיר את המקלדת שתפעיל את המדפים, גלגלים וכו´ ויתרתי על השקעת הזמן בעניין. אם למישהו יש סבלנות לבצע משימה זו ולהכין מאמר מפורט שיאפשר לאחרים לבצע את אותה הפעולה אני מציע לו בתמורה שלט אחד כזה במתנה וזה כמובן בתנאי שהמאמר יהיה ברמה כזו שאפרסם אותה באתר. מי שלוקח על עצמו את האתגר שיצור איתי קשר לוודא שאין כבר מישהו אחר שעושה זאת כדי שלא יהיה מצב שאני אצטרך לחלק שלטים במתנה לכל חברי הפורום

אפשרי גם אפשרי

שלום אבי ושלום לכל המעוניינים ובכן ניתן להוסיף 4 מפסקים שונים אין צורך בארבעה אבל בהחלט שני מפסקים יכולים להועיל ולעשות את ההטסה לדומה יותר למציאות. כל שיש לעשות הוא להוסיף כבל 4 גידים בצמוד לקבל המקורי אין צורך וחבל להחליף את כל הקבל המקורי. העבודה פשוטה ודורשת הלחמה בסיסית. כל המעוניין בפרטים נוספים מוזמן ליצור קשר טלפוני בברכה דני קרנר הובי מוטורי 058-939397

למעלה