הי אביבוש

didi10

New member
הי אביבוש../images/Emo122.gif

מה היית ממליצה לבדוק בבית, אם ישנם המון כעסים? מריבות?

היי דידי ../images/Emo24.gif

מי הבודק? לבדוק האם במקומות שיושבים בהם יחד יש חיצים אנרגטיים שמופנים כלפי המעורבים במריבות לבדוק את יסוד האדמה בבית מבחינת חומרים צורות צבעים בינתיים להציב קערה קטנה עם גבישי מלח במקום נסתר, המקום שבו מתרחשים הדברים.

didi10

New member
../images/Emo24.gifתודה

הבודק זו אני... חיצים אני ממש לא יודעת לבדוק, כשיש פינה לא יודעת איך בודקים לאן היא פונה, בחיי. "נזכרתי" שיש לי עציץ די חדש, שלפני זמן מה העברתי אותו לחלק המזרחי של הבית, שהוא גם החלק המז' של הסלון, והקצה שלו היה שבור, למעשה כך קנינו אותו לפני כחודשיים וגילינו זאת כשהגענו הביתה, עכשיו הוא בדרכו חזרה למשתלה להחלפה. (קניתי לו עץ תפוזים ננסיים: "קלמונדין", כדי להוסיף בריאות) מבחינת יסוד האדמה, בבית כולנו שייכים לאדמה-יאנג, בבית יש הרבה מאלמנט האדמה, גם מבחינת הצבעים וגם הצורות. #איך השפעת שטיח בסלון? (הוספתי לא מזמן) #מה זא' גבישי מלח?מלח גס? מלח רגיל יכול לעזור? רוז קוורץ בסלון או בחדר השינה יכול להוסיף?
ותודה לך

יהיה לך קשה לבדוק

שלא לומר בלתי אפשרי... יש מעט מקרים בחיים שבהם אנחנו מוכנים/מסוגלים לראות את עצמנו, את מה ששייך לנו. לכן צריך תמיד עזרה מבחוץ... לא הבנתי מה כוונתך "בבית כולנו שייכים לאדמה-יאנג", מוכנה להסביר? אם יש יותר מדי מיסוד זה, יש חוסר איזון ויש למתן אותו. גבישי מלח זה מלח גס, מלח רגיל או מלח מים המלח העיקר שיהיה מלוח... אם את מוסיפה משהו, דאגי להוציא גם כן...

didi10

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

קודם כל תודה לתשובותייך. מבחינת האלמנט אדמה, נאמר לי שאנחנו כולנו אלמנט אדמה. אני 5/8/72 הבעלול 10/12/67 הגמדון 26/5/99 לגבי המלח, בטיפול, לגבי להוציא, אין ככ' מה להוציא, אני ה"זרקנית" האולטימטיבית... מה שכן, אתמול עברתי על ערימת עיתונים שהיתה לי במז', ודיללתי 3/4 ערימה... איך לאזן עודף אדמה? יש גם אלמנט עץ (עציץ, זר פרחים טריים), שולחן מעץ, שטיח.

didi10

New member
איזה קטע!!!!!!!

את מזכירה לי אותו עכשיו ואני כבר מתגעגעת לשובבון שלי. את יודעת לפני כמה שנים בפורום של פנג שווי (באתר אחר) אמר לי מנהל הפורום שכולנו אדמה-יאנג?? אני בשוק עכשיו. איזה קטע.

למעלה