הית לדג'ר מת אתמול

שיקה221

New member
הית לדג'ר מת אתמול

הוא נמצא חסר הכרה בביתו אתמול שמסביבו כדורים.. היום תהיה הנתיחה לאחר המוות. יש סרטון בX17 של לינדזי בוכה כשהיא שמעה על כך אני אשמח אם תביאו קישור. אופ דווקא ביומולדת שלי הוא מת..

LindZiv Cohan

New member
היום שמעתי על זה בביצפר../images/Emo4.gif../images/Emo119.gif

איזה עצוב זה...
ולחשוב שלפני כמה חודשים יכולנו לשמוע את אותה הידיעה על לינדזי שלנו... וואי X17 מלא בידיעות עליו ועל המוות שלו.. ואני לא מוצאת את הסרטון:/ ושיקהההה מזלטוב!!!

LindZiv Cohan

New member
תמונות של לינדזי לאחר ששמעה שהוא מת../images/Emo119.gif

לינדזי מנגבת את דמעותיה מתחת למשקפי השמש שלה,לאחר ששמעה על מותו של הית לדג'ר. לינדזי שלנו אכלה במסעדה להנאתה, כשאחד מצלמי הפאפארצי שאל אותה מה יש לה להגיד בקשר למוות של הית לדג'ר. לינדזי שעד לאותו הרגע לא ידעה מזה דבר התחילה לבכות ולא הגיבה. כידוע לרובינו היו שמועות על כך שלינדזי יצאה עם הית לדג'ר בדצמבר 2007. הלב שלנו איתך לינדזי

ronrong7

New member
שמעתי :(

הוא כזה חתיך.... וכ"כ מוכשר חבל שהוא לא זכה להכרה שהגיעה לו כשהוא עוד נשם (מסתבר..) בכל אופן גם אני אשמח לראות את הסרטון שלינדזי בוכה , מעניין דווקא.. והלילה חלמתי שלינדזי באה אליי הביתה והיא ישנה אצלי ואנחנו עושות מסיבת פיג'מות עם עוד כמה חברות שליXD קוללל היה לי אחלה חלום D:

LindZiv Cohan

New member
מצאתי קישור!../images/Emo119.gif

http://www.tmz.com/tmz_main_video?titleid=1387524807 **מתקנת-את-עצמי-מההודעה-הקודמת-שכתבתי**. היא שמעה את הידיעה שהוא מת מאחד השולחנות במסעדה והתחילה לבכות יחד עם סמנתה רונסון שהיתה איתה שם ועם עוד מישהו. זה כנראה כשהיא יוצאת מהמסעדה... אין להם לב לפאפארצי האלה:/ -בואנה איך אני אוהבת את החלומות האלה! אם כבר חלומות, כבר יומיים ברצף חלמתי שיש לי יומולדת
אה כן, ושיורים עליי טילים וזה

למעלה