היתם מאמינים?

אנבלrh

New member
היתם מאמינים? ../images/Emo2.gif

בעקבות התוכנית בנשיונל אבי נזכר בחלום חייו מחדש -אופנוע- (הוא מהענתיקות שהיה עושה דאווינים בוספה, זוכרים את המילה?) לפיכך החליט הבנאדם שהוא קונה אופנוע, אבל מה? איזה אופנוע הוא יקנה? ה א ר ל י, העיקר שאנבל לא תוכל לרכב עליו. אז אחרי שהתבכיינתי, נתבקשתי בעצם לשאול האם ניתן למצוא אופנועי הארלי למכירה בארץ ולא רק ביבוא אישי? ובנוסף היכן אני יכולה לברר מידע על רכישת אופנוע שכזה? בתודה אנבל שבקרוב מתחילה רשיון מעל 500 סמ"ק אז נראה מה יגיד

Easy_Rider

New member
נא לפתוח לוח מוטו , ולהתחיל לחפש !!

באתר מוטו, יש לוח מוכרים - קדימה ... לעבודה ...

אנבלrh

New member
אמנם קצת נסחפתי עם גודל התמונה

אבל אלו זוג שהיינו רואים כל הזמן בפאב בארה"ב בדרום קרוליינה זהו מקום שבכל שנה (כפי שסיפרו לי) יש בו בחודשי אפריל או מאי שבוע אופנועים, שבוע של ה"לבנים" (כל ההארלים למיניהם) תארו לכם אלף אם לא יותר הארלים מסתובבים לכל בעיר, התשמעו משהו? ושבוע של ה"שחורים" שזה כל האופנועי ספורט למיניהם, אותו סיפור (רק פחות רעש) ובכלל המקום הזה היה מלא בנופשים אופנוענים כל עונת הקיץ. שם המקום: מירטל ביץ, מישהו מכיר? מן הסתם כל האופנועים האלו נודדים מעיר לעיר. בכל אופן אני לצערי פיספסתי אותם בשבוע.

zataomm

New member
דייטונה ביץ´

אם זכרוני אינו מטעני כל שנה נערך הפנינג המוני, לא של 1000 אופנועים אלא של 100,000 אופנועים (ריד מיי ליפס) בדייטונה ביץ פלורידה. רובם ככולם רוכבים על הארלי, לא שהייתי נוכח אך מתמונות ומסיפורי חברים מדובר באחד הפסטיבלים הכי מרשימים/מעניינים/מבדרים/ביזאריים שישנם.

zataomm

New member
ככל הידוע לי

יבוא אופנועי הארלי לארץ נפסק זה מכבר, אך עקב יבוא סדיר של מספר שנים ניתן למצוא מספר רב (יחסית) של דגמים משומשים. ניתן לחפש בכל לוחות הרכב והאופנועים. החל בעיתונים היומיים וכלה באתרי האינטרנט המיוחדים לדו"ג (מוטו, בייקפורסייל, בייקר, 2ווילס טו יו ועוד). כמו כן ניתן לשאול אצל בני בייקר הפסיכי (במובן החיובי של המילה) המקומי להארלי. בייקר צ´לנוב 36 ת"א 6880841 כמו כן צרפתי לך מספר אתרים מתאימים

אנבלrh

New member
תודה, אבדוק גם אבדוק

אגב לגבי הפסקת היבוא אני לא בטוחה, כי היום אבא שלי היה בחנות של חלפים להארלי והמוכר שם אמר לו שניתן ליבא מקפריסין, אז אני לא ממש בטוחה
ובכל אופן שוב תודות ונקווה שבפעם הבאה אתייעץ לגבי אופנוע כביש בשבילי (למרות שמהבילוי הזה מול הפורום אני כבר יודעת מה מומלץ לי ומה לא) אנבל

zataomm

New member
זה לא אותו דבר

למיטב ידיעתי לא קיים כיום יבואן מסודר להארלי, נכון מכיוון שכלים רבים עברו תקינה תהליך היבוא האישי פשוט יותר אך עדיין מדובר ביבוא אישי. בדיוק כמו שאפשר לייבא כל אופנוע אחר הנמכר בעולם, רק שלאופנועים שלא עברו תקינה של משרד הרישוי התהליך ארוך, יקר ומייגע. כל האמור לעיל הוא למיטב ידיעתי.

למעלה