היתכן?

היתכן?

New member
היתכן?

אני בחורה בת 25 (ביום א הקרוב) ואני לא כל כך חושבת שאני מאמינה או יותר נכון מבינה מדוע מיחסים חשיבות כל כך גבוהה לנושא הכוכבים ומזלות ? (רגע לא להתנפל בבקשה) אני בת מזל בתולה וכולם אומרים שמאפייני מזל בתולה הם סדר, ניקיון, ארגון, ביקורתיות ועוד... והרבה דברים אינם נכולנים לגביי! ככה לפחות אני חושבת עכשיו ידוע לי שיש גם את עניין האופק?! אך האופק קשור? והאם ההשפעה שלו ממש חזקה ובגלל זה למעשה הרבה דברים אינם מאפיינים אותי (ממזל בתולה) אשמח לתשובה (במידת הצורך 26/08/1976 לא ידוע לי השעה) תודה מראש

יתכן! ../images/Emo45.gif

מפת הלידה, ההורוסקופ (=מבט השעה), מורכבת מ- 11 כוכבי לכת, 12 מזלות, 12 בתים ומספר לא קבוע של זוויות (אספקטים). אצל כל אדם משתנים אותם פקטורים, וכל אחד ניחן במפת לידה אינדיבדואלית וייחודית - וכשם שאין שתי טביעות אצבע זהות - כך אין שתי מפות לידה זהות! הכוכבים נמצאים בתנועה מתמדת, ומשנים את אופיים תדיר. כשאת אומרת שאת מזל בתולה, הכוונה היא שהשמש נמצאת בבתולה! אבל מה לגבי ירח, מרקורי, נוגה, מאדים, צדק, שבתאי, אורנוס, נפטון, פלוטו וכירון? חשיבותם גדולה לא פחות, בעיקר בגלל שאחד מהם הוא שליט המפה שלך (הכוכב ששולט על האופק), וסביר להניח שנמצא במקום דומיננטי במפה, לאו דווקא במזל בתולה. גם הירח חשוב לא פחות לניתוח האני הפנימי. הכוכבים במזלות ובבתים, מה שמשתנה מאדם לאדם, נותנים לנו עולם ומלואו בתחומי החיים השונים. כך שאל תצפי שמה שאת קוראת על מזל בתולה חייב להיות נכון... כי מה לעשות שאדם לא מורכב מאב טיפוס אחד?! שלך, שבי

למעלה