היתכן? יש לי PSP 7 ואני לא מוצאת את הפילטר שמתקן עיניים אדומות. איפה אפשר למצוא אותו? או לקבל אותו?
ש שרון9 New member 29/8/02 #1 היתכן? יש לי PSP 7 ואני לא מוצאת את הפילטר שמתקן עיניים אדומות. איפה אפשר למצוא אותו? או לקבל אותו?
ש שרון9 New member 30/8/02 #3 אך אחד לא מכיר פוטושופ 7??? מה קורה פה?! אני מנסה שוב - פילטר לתיקון עיניים אדומות בפוטושופ - איפה אפשר להשיג???
אך אחד לא מכיר פוטושופ 7??? מה קורה פה?! אני מנסה שוב - פילטר לתיקון עיניים אדומות בפוטושופ - איפה אפשר להשיג???
Y yossi_maoz New member 31/8/02 #4 פוטושופ לא מכילה "פילטר" לתיקון עינים אדומות. הטכניקה הפשוטה היא להשתמש בכלי ה-SPONGE ("ספוג") לכוון אותו למצב DESATURATE ("הורדת רווית צבע")ולצייר על העינים עד להשגת האפקט הרצוי.
פוטושופ לא מכילה "פילטר" לתיקון עינים אדומות. הטכניקה הפשוטה היא להשתמש בכלי ה-SPONGE ("ספוג") לכוון אותו למצב DESATURATE ("הורדת רווית צבע")ולצייר על העינים עד להשגת האפקט הרצוי.
Y yanivfel New member 31/8/02 #5 ולאחר מכן להשתמש ב-BRUSH בשקיפות ז"א 15% Opacity, עם צבע המקורי של העיניים ולשחזר את הגוון המקורי שלהן. בהצלחה.
ולאחר מכן להשתמש ב-BRUSH בשקיפות ז"א 15% Opacity, עם צבע המקורי של העיניים ולשחזר את הגוון המקורי שלהן. בהצלחה.