היתכן??? ../images/Emo2.gif
מצפה לגאולה "שכח" לספור ספירת העומר הערב? לא יתכן
אני בטוח, שהתפלל במניין וגם ספר: היום ארבעה וארבעים יום, שהם שישה שבועות ושני ימים לעומר. מנין אני יודע זאת? כי השתתפתי ב"ריקודגלים" בירושלים ובעיני רוחי ראיתי אותו משתתף ב"ריקודגלים" בבאר שבע. שם במקום לבטוח היה לו יותר ממניין אחד לתפילה. וכיצד הגעתי אני לכותל? עקב הצעדה בירושלים, שיצאה מהמטה הארצי של המשטרה בשייח' ג'אראח (בנים) וממלון נובוטל (בנות) אל עבר הכותל המערבי, המשטרה סגרה את כל כביש מספר 1 העירוני ומנעה מאוטובוסי "אגד" להגיע לכותל. אז כיצד הגעתי? תחילה נסעתי בקו 1 עד לשכונת בית ישראל ומשם החילותי לצעוד אל עבר שער שכם. משראיתי, שהצועדים טרם הגיעו בהמוניהם, סבתי על עקביי והתחלתי לצעוד בכיוון ההפוך עד למטה הארצי כנ"ל. משם חזרתי אל עבר שכונת שמואל הנביא (למי שאינו יודע, כ"ח באייר הוא יום פטירתו של שמואל הנביא) ועליתי על אוטובוס בקו 2. למרבה הפליאה על מיעוט הנוסעים בקו התברר לי עד מהרה, שאין תחבורה לכותך מלבד קו 38, שנוסע מרחוב הנביאים דרך מלון "ציון" עד לרבע היהודי וממשיך בדרכו חזרה דרך שער האשפות. קיצורו של דבר ירדתי בתחנה האחרונה ברחוב שבטי ישראל על יד בניין העיריה והמשכתי לצעוד על עבר שער יפו ומשם לשער ציון עד לכותל. עכשיו מישהו שאל אותי במסר: מה שלומי? אז תגידו לו אתם: אני נורמלי???
נכה מסכן כמוני על כיסא גלגלים עשה את כל הדרך באטובוסים ורגלי (מהלך רגלי של כמה קילומטרים). אז באמת מי צריך פסיכולוג?.....
לילה טוב לכם ומ"ד בעומר שמח!
נח
מצפה לגאולה "שכח" לספור ספירת העומר הערב? לא יתכן