היתי חייבת

Friends G i r l

New member
סחטן על האפרו

בלי להעליב אבל אני מעדיפה שיער חלק או לפחות גלי...

dinara

New member
FOXY

תפרסם תמונה שלך!!!!!!! אני מתה על בנים עם שער ארוך - לא במובן של למות למענם!

dinara

New member
תגידי מתבודדת..

את במיקרה מראש העין? אני חושבת שאני מכירה אותם.

ShadowFlash

New member
החייים

לבנים עם שיער ארוך... טוב למעשה הקטע של הגידול זה הקטע המעיק.... כולם רוצים שאני אסתפר והכל... אבל בסדר אחרי שנה הם מפסיקים :)

Friends G i r l

New member
אוי מיי גוד!!

אני מכירה אותם!!!!!! הם מהחטיבה שלי!!!!! את במקרה מראש העין? חטיבת גוונים? וואי הם ילדים כאלה חבלים חבל על הזמן אבל יש להם את הלוק המגניב של הרוקים באמת....

dinara

New member
נכון שירלי!!!!

זה מה זה הם!!!!!!!!!!! וזה כזה ציור קורע -
ומצחיק לאללה!!!!!!!

כןןןןןןן

אני מראש העין!! ומחטיבת גוונים!!! זהוא משימתי כאן הושלמה - להפיץ את התמונה שלהם. ומי שירצה לזהות אותם ברחוב לזה עם האפרו יש פירסינג בגבה, ולזה עם השער הגלי (משמאל) יש עניים ירוקות מה זה יפות. אני פשוט מתה על הלוק הרוקי שלהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כן

אבל זה לא באמת חולצה שלו כי אני לא זוכרת עם איזה בגדים הוא בא בדיוק - אז בשביל הפורום צירתי שם סמיילי מיוחד אחד

Friends G i r l

New member
אין לו באמת...

דווקא לזה שבאמצע יש חולצה של נירוונה... לא ממש כזאת אלא חולצה מהממת של קורט... כזאת אחת עם תמונה שהוא מנגן על הגיטרה - הץמונה הכי יפה בעולם לפי דעתי.. בכלל הילד חי ונושם נירוונה! בשיעור גרפיקה ממוחשבת שהיה לנו הבאתי את הדיסק של נוורמינד כדי לשמוע בדיסקמן המורה שלי (שהיא דרך אגב אחלה מורה) ראתה שיש לי דיסק ושמה לי אותו על המחשב... כל השיעור הוא שר את השירים (זיוף כרוני
) וניגן בגיטרת אוויר _גיטרה בלתי נראית) מחזה די מצחיק

dinara

New member
../images/Emo6.gif

כן איזה קטעים היו איך הוא זייף חבלZ - היתם צריכים ליראות איך הוא היתלהב. ואיזה פרחות מטומטמות צעקו : "מה זה זה נישמע כמו תאונת רכב, תנמיכו..." סתם זונות שלא יודעות מה זה מוסיקה!!!!!!!!!!!!

Friends G i r l

New member
כן ../images/Emo6.gif

איך הם כזה צועקות: "אין דיסק של המורדים?" אם היו שמים לי בואניטה לא הייתי אחראית למה שידים שלי היו עושות (חונקות מישהו אולי...)

the sofa city

New member
תקשיבו תקשיבו

איזה יום חברה שלי הביאה בובות של קייס (הלהקה...) אז הסתובבנו בבית ספר (כאילו אנחנו סתם הולכות אבל בעצם רצינו לבדוק אם יש אנשים שמכירים) אז איזה אחד אומר לי: ילדה מה זה? אז אמרתי לו: בובה של קייס... ואז הוא התחיל לשחק איתה ושאל אותי: מה זה קייס? אז אמרתי לו עזוב עזוב לא חשוב... המשכנו ללכת וראינו איזו אחת שחושבת שהיא פריקית אבל היא לא אז רצינו לצחוק עליה אז שאלנו אותה אם היא מכירה אז היא אומרת לי: זה מוכר לי זה מוכר לי... אז אני אומרת לה: רמז זה היה בקליפ של SUM 41... והיא: זה מוכר לי זה מוכר לי... אני וחברה שלי לקחנו ת'בובה והתחלנו לצחוק... בסדר אנחנו ממשיכות בחיפוש אחר אנשים טובים באמצע הדרך (ילד בשכבה שלי זיהה!) וקיצור איזו אחת שאני מכירה בכיתה ח' שאוספת קלפים של המורדים ומחליפה ורואה וכאלו ואחרים... אז היא שואלת אותי: מה זה? אז אמרתי לה: בובה! - של מה? -של להקה.... אז היא אמרה לי: (שימו לב אחרי מה שכתבתי מקודם ("שאוספת קלפים של המורדים ומחליפה ורואה וכאלו ואחרים...") יה מושפעת!
אוי איך צחקתי...

Friends G i r l

New member
../images/Emo9.gif אני מתביישת....

שאני בכלל מכירה אנשים כאלו! מעריצים את המורדים מכורים לחיי האהבה משחק החיים ולגעת בחרא חושבים שנירוונה זה שם של תרופה וכל פעם שהם שומעים רוק הם חושבים שזה סאונד לתאונת דרכים... אפשר למות!!

the sofa city

New member
חחחחחחחחחח

אני מכירה איזה אחד ששומע נירוונה גאנס פינקפלויד דורס כאלו ואחרים אבל הוא מושפע! הוא שפוט הוא רואה המורדים וקטנטנות וכל הזבל האחר וחברה שלי סיפרה לי שהוא שר בוניטה (תרגום: שיר מהמורדים מאיפה אני יודעת דבר כזה? אז הבנות הטיפשות בכיתה שלי שרות את זה כל היום אז הבנתי שהם אומרות בוניטה ואז שחברה שלי שלחה לי הודעה הבנתי על מה היא מדברת ונגעלתי ורציתי לחזור לבית ספר ולהכות את הילד הזה!) אני מכירה עכשיו לילד עם פונטציאל את נירוונה והוא לא רוצה לגדל שיער! אני ירצח אותו!

Friends G i r l

New member
נירוונה בלי שיער ארוך?!

משפט לא הגיוני כמו אולסטאר ורודות (אולסטאר-> ורוד?! שתי מילים מנוגדות...) ואני מכירה את השיר כי כל שנייה מישהי אחרת צורחת לי באוזן: "בוניטה בפיתה סחוג וגם סלט..." בעעעעעעעעעע
יש לי מיגרנה איפה הפאקינג אספרין שצריך אותו?!

the sofa city

New member
לא הבנת...

יש שני אנשים... אחד שכבר מכיר נירוונה והיא סתם אידיוט.... (וחבל!) והשני שלא מכיר נירוונה אבל אם מישהו (אני) לא יכיר לו מוזיקה נורמלית ומהר הוא יוהב ניו מאטל לכל חיו (והוא לא אוהבת את המוזיקה הוא אוהב את הפוזה וזה חבל...) אה ולאף אחד מהם אין שיער ארוך... והזה השני יש לו שיער ג'ינג'י והוא לא רוצה לגדל! איזה אידיוט!

Friends G i r l

New member
לא משנה מה....

שניהם צריכים לגדל! את יודעת דווקא לבנים שד"כ יש שיער חלק ומהמם! (חוץ מאלו ששלי העין הרע יש להם אפרו סבוך שאפשר להשתגע - אבל גם זה יפה!) ועוד שיער ג'ינג'י?! וואי *מפנטזת* בכלל הילד שבאמצע נכון? הוא גידל מלא זמן (ככה סיפרו לי מי שהיה איתו בחטיבה) כדי לעשות - מויקן! שנה שעברה הוא עשה מויקן ענקי חבלZ יצא כזה יפה! ואז הייתה לו קרחת ומאז שחו הרבה דגים בים (תמיד תהיתי מתי אפשר לדחוף את המשפט הזה...) ויש לו שוב שיער ארוך יחסית...

למעלה