היתי היום בספטיגל=]]

1sHiRuSh

New member
היתי היום בספטיגל=]]

חזרתי בערב מהפסטיגל.. ואני רוצה להגיד לכם שאמיר פשוט מושלם!! כול כך התלהבתי מאיך שהוא רקד =]] היה יפה מאוד.. כמובן שמי שעשה לי את הפסטיגל זה אמיר! צילמתי תמונות בדיגיטלית וברגילה... הבאסה שישבתי רחוק...=\ אני יעלה בכול זאת את הטובות יותר השבוע...=]

שמחה שנהנת מתוקה../images/Emo140.gif

חשבתי שתלכי להופעות באשקלון כי זה יותר קרוב אליך אבל מן הסתם שלא תוכלי להתאפק עד אז
שמחה שנהנת ומחכה לתמונות. נ.ב-עוד 5 דקות יומולדת

1sHiRuSh

New member
=]

כן יש לי עוד יומיים יומולדת... ולפי דעתי אם כבר נוסעים אז עדיף לסוע לראות את הפסטיגל בת"א... יותר מוקדם=]

סהרושש

New member
הייתי בפסטיגל לא מזמן ו...

לאמיר לא התכבתה הכפפה שהוציאה אש חחחח הוא ניער את היד ולא הצליח לכבות. אבל בסוף נכבה [: חחח

שמח שנהנת :]

את כולנו אמיר הקסים שהוא עשה את השיר , את הקטע , ואת הביצוע שלו בפסטיגל :] באמת היה מקסים , גמאני כל כך נהנתי בשיר שלו - ובהפסקה כולם הצביעו לו מקווה שגם שנה הבאה אמיר שוב ישתתף בפסטיגל , אם שיר שמח וקצבי .. העיקר שנהנת והיה לך כל כך כיף כמו שאת מספרת :] תודה ששיתפת אותנו במה שהיה לך היום בפסטיגל , להתראות ולילה טוב :]

TetiBETTY

New member
שמחה שנהנת..מחכה כבר ללכת בעצמי...

מתי ההצגה האחרונה אחרונה של הפסטיגל?

TetiBETTY

New member
כבר מצאתי בעצמי...

אני אהיה בהצגה האחרונה!!ב 7.1 - פעם ראשונה שאני אהיה באחרונה... חיפה: היכל הספורט ברוממה - 23.11-4.12, כרטיסים - הדרן 6811*. תל אביב: היכל התיאטרון החדש בגני התערוכה - 5-22.12, כרטיסים - 04-6866600. ירושלים: בניני האומה 23-26.12, כרטיסים - 1700-702015, 02-6237000. אשקלון: היכל הספורט, 30.12-7.1, כרטיסים - 08-6201119.

למעלה