היתיעצות!

Metokonet18

New member
היתיעצות!

אני וחבר שלי גרים בדירה מושכרת,ויש לנו שכן שאני לא יודעת איך להיתיחס אליו כי כל הזמן שאנחנו ניפגשים הוא אומר לי תעברי אצלי ואני יביא לך סרטי דיוידי ,או שהוא אמר שהוא יסדר לי עבודה אם אני רוצה,והוא תמיד כזה מאד נחמד אלי,וזה לא מסתדר לי כי עם חבר שלי הוא בכלל לא מדבר כשהוא רואה אותו וחבר שלי מאד חברותי,והיום שחזרתי לבית הוא עמד בכניסה לבית שלו ודיבר בפלא ,וסימן לי עם היד לבוא אליו אחר כך,כמובן שלא באתי ואני יודעת שהוא ידע שחבר שלי לא נמצא ,ואחרי רבע שעה שמעתי דפיקות על הדלת איזה 10 דקות ואני יודעת שזה היה הוא,העדפתי לא לפתוח,סיפרתי לחבר שלי והוא אמר שזה פשוט שקוף שהוא מנסה להתחיל איתי והוא יודע שיש לי חבר,הוא אמר שאם עוד פעם אחת הוא ידפוק בדלת אני פשוט אפתח ויגיד לו שילך,ושלא יחזור.פעם אחת אפילו שהוא שאל אותי איזה סוג של סרטים אני אוהבת אמרתי לו אני וחבר שלי אוהבים סרטי פעולה,והוא אמר משו כמו"מחבר שלך לא אכפת לי"והיתה עוד תקרית שהוא קרא לי ואמר לי שאם אני צריכה כסף או כל דבר אני לא אתבייש לבקש מימנו,כמובן שאמרתי לו שיש לי הכל ושאני לא צריכה כלום,אבל אני כבר לא יודעת איך אני צריכה להתנהג איתו,מה אתם אומרים?דרך אגב אני בת 19 חבר שלי בן 21 )ואני אוהבת את חבר שלי מאד .ויש לי עיניים רק בישבילו)

Sunshine87

New member
למתוקה :)

קודם כל אני גאה בך שאת לא נכנעת ל"קסמיי" השכן המטריד חח.. דבר שני אם זה כל כך מעיק על שניכם.. או אפילו רק על חבר שלך.. הרי רק עברתם בטח לא מזמן,וגם אם לא,לכי את וחבר שלך,תדפקו בדלת של השכן,תביאו איזה יין או משו,דברו איתו,שבו איתי,תהיי דבוקה לחבר,שהשכן המטריד יראה כמה את מאוהבת ושלא ינסה בכלל לחשוב אחרת.. מקווה שעזרתי..

תגובה

הוא לא בהכרח מנסה להתחיל אתך, אולי הוא מחבב אותך ולא את החבר שלך. אם הוא נחמד אליך וטוב לך אתו השארי ידידתו, ואם ינסה להתחיל אתך מנעי ממנו.

roseorose

New member
פשוט תתעלמי ממנו.

רק כך הוא יבין. למה את צריכה קשרים הדוקים איתו בכלל?

למעלה