היתוש הזה ימעך שמו וזכרו!
ע עמרי וייל New member 15/5/12 #3 דני רופ מפעיל אותם. הוא מפרסם תחזיות שיהיה חם, כל היתושות יוצאות לציד, חוזרות עם דם על הידיים >נראה לי הוא ערפד<
דני רופ מפעיל אותם. הוא מפרסם תחזיות שיהיה חם, כל היתושות יוצאות לציד, חוזרות עם דם על הידיים >נראה לי הוא ערפד<
מ מי טל 88 New member 17/5/12 #7 אין דבר יותר סקסי מחצאית מיני שחורה על רגליים שעירות למה שרק הסקוטיות ייהנו ? גם אצלנו, בזמן אבותינו, ביצבצה המסורת העליזה
אין דבר יותר סקסי מחצאית מיני שחורה על רגליים שעירות למה שרק הסקוטיות ייהנו ? גם אצלנו, בזמן אבותינו, ביצבצה המסורת העליזה
O ori239 New member 17/5/12 #8 בחירת לבי שלא תרגישי מקופחת, נסעתי עד סקוטלנד להביא גם לי חצאית כזו. אגב, הבאתי צעצוע חדש (קצת לגוון בלילות הסוערים) איך יושב עלי?
בחירת לבי שלא תרגישי מקופחת, נסעתי עד סקוטלנד להביא גם לי חצאית כזו. אגב, הבאתי צעצוע חדש (קצת לגוון בלילות הסוערים) איך יושב עלי?
מ מי טל 88 New member 18/5/12 #9 מי יושב יקירי ? הכל עומד במקום, אפילו הזמן הפסיק מלכת.. לדעת שיש לך חמת חלילים (ולא רק אחד כפי שחשבתי) ואתה עומד ומנגן לבוש ב- kilt הקצרצרה.. אין, זה הורג אותי ! < מכיר את המשחק "עודד אמר להרים ידיים, להרים ידיים על הראש, ידיים על הראש" ? >
מי יושב יקירי ? הכל עומד במקום, אפילו הזמן הפסיק מלכת.. לדעת שיש לך חמת חלילים (ולא רק אחד כפי שחשבתי) ואתה עומד ומנגן לבוש ב- kilt הקצרצרה.. אין, זה הורג אותי ! < מכיר את המשחק "עודד אמר להרים ידיים, להרים ידיים על הראש, ידיים על הראש" ? >
O ori239 New member 19/5/12 #11 מכיר אפרופו, לומד לנגן על גיטרה (מה שהידיים האלה יודעות לעשות, חבל לך על הזמן). כדי שאדע לפרוט על מיתרי לבך (אם לא עשיתי זאת כבר). ולגבי משחקים-של-גיל-6-אלא-אם-כולם-מספיק-שיכורים, אני מעדיף את קווה קווה דה לה אומה
מכיר אפרופו, לומד לנגן על גיטרה (מה שהידיים האלה יודעות לעשות, חבל לך על הזמן). כדי שאדע לפרוט על מיתרי לבך (אם לא עשיתי זאת כבר). ולגבי משחקים-של-גיל-6-אלא-אם-כולם-מספיק-שיכורים, אני מעדיף את קווה קווה דה לה אומה
מ מי טל 88 New member 21/5/12 #14 ליבי נתון בידייך < אל תתפלא אם חלק מהצלילים יצאו מזוייפים, הוא קצת חורק לאחרונה >
O ori239 New member 19/5/12 #12 הצעצוע(ים) ניצבים מעלה מעלה לגבי החצאית - לא לבעלי לב חלש, אלא לבעלי קיבַת ברזל