היתה רצאה מעולה!!

היתה רצאה מעולה!!

החבר'ה מאיגי היו ממש ממש חמודים והיה ממש כיף להעביר להם את ההרצאה. הפדבקים היו טובים ויש צפי לעתיד

avi1283

New member
הייתי גם בהרצאה

כתמיכה מהקהל, והיא היתה מצוינת! כשהיא דיברה על הסקאלות של רומנטיות ומיניות, היה אחד שאמר שעכשיו נופל לו האסימון והוא מבין הרבה יותר טוב מיהו. היו שאמרו שהם רואים הרבה קווי דימיון בין הקהילה הגאה לקהילה שלנו, כולם אמרו כמה שזה היה מעניין ושהם למדו הרבה. הם היו ממש נחמדים ומאוד קיבלו אותנו. כל הכבוד לנצנץ!

ווהו!

שמחה שהלך טוב והם הביעו עניין, ובעיקר שמחה שאת יצאת עם תחושה חיובית!
נכון שאין כמו התחושה של אחרי הרצאה?
שאפו על העברת ההרצאה. מתישהו תספרי לי קצת יותר בפירוט, אבל ממש כיף לי שנכנסת רשמית למעגל המרצים של הקהילה הא-מינית

אל תבני על זה יותר מידי

אין לי בעיה להעביר הרצאות. עשיתי את זה הרבה בחיי. אני גם נהנת מזה. ובשמחה אעביר הרצאות על א-מיניות. זה חשוב לי. הבעיה היא זמן... היה לי ממש מזל עם ההרצאה הזו. זה גם היה ליד העבודה שלי וגם יכולתי לקחת את יום חמישי בערב הזה חופשי וגם סיימתי את כל הפרוייקטים שלי בעבודה והיה לי מעט זמן פנוי.
בקיצור, הסיכוי שעוד פעם יהיה רצף של חיבור כזה הוא די קלוש...

איזה יופי!!!!

ואני כל כך דאגתי. אפילו שלחתי לך מסר "איך היה" ולא ענית לי
אז חששתי שאולי לא הלך טוב. עכשיו אני רגועה
כל הכבוד!

זה נגמר ממש מאוחר. אחרי 11. ועוד נשארתי

לדבר עם חלק מהחבר'ה בחוץ עוד כמה זמן.. ראיתי את ההודעה ועניתי לך, אבל זה בטח טבע בג'ימל

S h a y 9 9 9

New member
היתה הרצאה מצויינת

החניכים מאוד נהנו והחכימו ולכולנו נפלו כמה אסימונים בנוגע למורכבות הזהות המינית. כל הכבוד ואני אדאג לכך שיהיה לזה המשך. שי מדריך באיגי

gizela

New member
מצטרפת גם כן למה ששי אמר

באמת היה מעולה. ומאוד מאוד מאוד מלמד ומחכים. המון תודה על שיתוף הפעולה הנלהב ואנחנו בהחלט נדאג שהמסר יגיע לשאר המדריכים בארגון. עדי, מדריכה באיגי

e t a

New member
ממש תודה לך על ההשקעה!

אני חניך באיגי, שמי דניאל, והייתי בהרצאה המרתקת הזו. הדבר הכל כך מעניין הוא שלמדתי על אלמנטים חדשים של נטייה מינית שמעולם לא הייתי מודע לקיומם. המידע הזה השלים לי הרבה פערים שהיו חסרים לי בידע, ועכשיו אני קצת פחות מבולבל :) תודה לך! דניאל

למעלה