היתה היום ארוחת בוקר של שחקנים עם אובאמה

dans girl

New member
מפגש פורום! שתי נקודות שאני רוצה להעלות:

1. מה נסגר עם הנוקמים? אם אין מספיק בנות שיכולות במרכז אפשר שנעשה משהו הירושלמיות.
2. ביולי הוריי נוסעים לחו"ל. אז אתן באות אליי למפגש פורום (שימו לב שיש נקודה בסוף המשפט הזה. כי אני מתה לארח אתכן אצלי כבר בערך 20 שנה אבל ההורים לא יוצאים מהבית וזה מתסכל, אז עד שאירוע כזה קורה אני קופצת על המציאה ואין לכן צד בעניין
). הם נוסעים מה-9 עד ה-14, אבל היות ויש לי מבחן אחרון ב-10, אז התאריכים האופציונליים הם 11-12, או 12-13 עד הצהריים כי זה יוצא שישי. תגידו לי מה נוח לכן.
בתוכנית: כמיטב המסורת, עוגיות שוקולד צ'יפס נטולות גלוטן (רננה/שרי - הקמח עליכן
), סדרות (בדגש על ד"ר הוריבל. בבקשה בואו נראה ד"ר הוריבל! בנשיר בקולי קולות! כן! ואפשר גם פיירפליי. ובאפי. טוב תעצרו אותי.) וכל מה שיעלה על רוחכן.
ברור לי שזה בתקופת בחינות, אז חלקכן לא תוכלנה להגיע, אבל אני מפצירה בכן שאם זה מתאפשר לכן, ואם יש לכן דרך לתמרן לימודים מסביב, תעשו את זה, כי דברים כמו מפגש פורום לילי זה משהו שנחוץ לשפיות בתקופות כאלה.
בקיצור, אני בכוונה פותחת את הנושא מעכשיו כדי שנוכל לבחור את היום שהכי נוח לכן, וגם שתוכלו לשריין את זה מראש במידה וזה לא נופל על איזה מבחן או משהו (בבקשה שזה לא נופל על מבחן או משהו
). אז דונו בכל הדברים שלעיל. גם אם אני לא מגיבה, ויש סיכוי סביר שזה יקרה
, אני קוראת הכל
.

LemonLimeLilach

New member
יאי אני יכולה בכל הימים

יש לי מבחן ב-9 ועקירת שן בינה ב-15, אז כל יום באמצע זאת חגיגה מבחינתי

limors2

Well-known member
1. גם אני עוד מחכה.

2. ווהו מפגש! אני משערת שאני אוכל באחד מהתאריכים, אני לא בטוחה איזה כי זה עוד די רחוק וצריך לתאם עם העבודה. ומישהי טסה לחו"ל ביולי ואני אמורה להחליף אותה
אני אבדוק מתי בדיוק.

o0Invisible0o

New member
אני יכולה!

תקבעו מתי ואני אשריין!

וכן, ד"ר הוריבל!!
[עוד לא ראיתי פיירפליי.
]
באפי!

זה נשמע כמו מפגש מושלם.

dans girl

New member
עדכון דירה (2)! אתמול הלכתי לדירה לשמוע את התנועה בחוץ, ומהר מאוד הוסרה דאגה מליבי כשהשותפה סגרה את החלון וכמעט לא היה אפשר לשמוע שומדבר מבחוץ, אז יאי. אבל אז התיישבנו על החוזה והסתבר לי שבעלת הבית דרשה את הפיקדון במזומן ולכן אני צריכה להעביר לה יותר מ-3000 ש"ח במזומן. שזה מעצבן ממש. ואמנם זה מעוגן בשני החוזים (גם של השותפה עם בעלת הבית וגם שלי עם השותפה, כי השותפה היא כאילו השוכרת ואני מסבלטת ממנה) שהכסף הזה חוזר אליי במידה ואני עומדת בכל ההתחייבויות שלי בסוף החוזה, אבל עדיין זה בלע. ואז גם הסתכלנו על החוזה, והוא נראה די סטנדרטי אבל אמא הכניסה אותי לסרטים על כמה סעיפים.
אז כתבתי מייל לשותפה לקבל הבהרה על הסעיפים הבעייתיים, ואחרי בוקר מורט עצבים והיא החזירה לי הבהרה על הכל והייתה ממש מקסימה. אז אני אצא מנקודת הנחה שהרושם הראשוני שלי על הבחורה הוא נכון והיא בחורה הגונה ורצינית, והתקשרתי אליה היום להגיד לה שמבחינתי אפשר לחתום, רק שתשלח לי את החוזה אחרי התיקונים שדיברנו עליהם.
אז אלא אם יקרה משהו קיצוני ובלתי צפוי, יש לי דירה
. אבל אני לא צוהלת עדיין. עד שאני חותמת זה לא סגור. מבטיחה הודעה מתלהבת ומלאה ב"אמג!" ו-!!!!!111אחדאחדאחד אחרי שנחתום.
אבל תודה על התמיכה הנפשית
.
תמונות של החדר במצבו הנוכחי - בקרוב! עצות בהיבט העיצוב (חוץ מ-4 תמונות של לונדון, תמונה של הביטלס ותמונה של ניו יורק שעוברות איתי מכאן בסידור הנוכחי שלהן) יתקבלו בברכה.

LemonLimeLilach

New member
אני רוצה לקבל תמונה מלאה על המיקום של הדירה

את הולכת משם לבבט ברגל?

יאי שימי תמונות!

dans girl

New member
אני במרחק הליכה מבבט. וגם - מהשוק, ומכל מקום אחר באזור מרכז העיר

dans girl

New member
אני קצת זקוקה להרחבה
[אם כי יש לקחת בחשבון שהתקציב שלי הוא 0, ושאין לי תוכנית לקנות יותר מדי ריהוט כי שנה הבאה אני מסיימת ללמוד ואז אי אפשר לדעת מה אני אעשה עם עצמי עדיין.]

למעלה